Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bristol Rovers har löst spelet i fyra av deras fem senaste hemmamatcher.

  • Swindon Town har bjudit på massvis med mål den här säsongen, åt bägge hållen. Ett snitt på hela 3,00 mål/ligamatch den här säsongen.

  • Swindon har släppt in hela 65 mål på 36 ligamatcher.

  • Bristol Rovers har släppt in totalt fem mål i deras två senaste ligamatcher.

  • Båda dessa två lagen kämpar för att stanna kvar i League One. En seger skulle betyda oerhört mycket under tisdagskvällen.

Två jämna lag

Vi riktar som sagt blickarna till England och närmare bestämt League One under tisdagskvällen. Tisdagens utbud är väldigt snålt och det är därför vi får blicka nedåt i seriesystemet. Bristol Rovers tar sig an ligakonkurrenten Swindon Town i den 37:e ligamatchen för säsongen. Ligaspelet börjar dra ihopa sig och för dessa två lagen väntar en nervkittlande avslutningen.

Det är nämligen så att hemmalaget Bristol Rovers ligger i farozonen just nu. De har en skörd på 36 poäng och hittas på en 20:e plats i League One. De befinner sig precis ovanför strecket på grund av en bättre målskillnad än bottenkonkurrenten Wigan. Det är otroligt jämnt i bottenträsket och varje poäng är extremt viktig. Vårt målspel har suttit i fyra av Bristols fem senaste hemmamatcher.

Målrika matcher

Som vi tidigare nämnde befinner sig hemmalaget Bristol Rovers i farozonen inför säsongens slutspurt – men det gör även gästerna Swindon Town. Gästande Swindon Town spelade i den engelska fjärdeligan förra säsongen, League Two. Där visade klubben en otrolig form vilket ledde till ett välförtjänt ligaguld. Men sedan titel lyftes har det gått betydligt tyngre för klubben.

Swindon har haft svårt att acklimatisera sig i den nya ligan och hittas just nu i den förödande bottenstriden. Likt hemmalaget kommer även gästerna behöva kämpa för sin överlevnad i de kvarstående omgångarna. Swindon Town har bjudit på massvis med mål den här säsongen, åt båda hållen. Swindon har ett snitt på 3,00 mål/match i säsongens ligaspel. De har släppt in hela 65 mål på 36 ligamatcher. Vi tror på ytterligare ett målkalas under tisdagen!

Speltips.se ger tipset:

Över 2,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/3 kl 11.34

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.