Daniel Jacobsson|22 mars, 2024, 12:30

Jag väljer att spela på hemmalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Frankrike har en otroligt bred och spetsig trupp.

  • Frankrike stod för ett övertygande EM-kval.

  • Tyskland får det inte att stämma.

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Övertygar

Frankrike tog sig lekande enkelt till EM och ser ut att bli en förhandsfavorit att räkna med i sommar. Kylian Mbappe är spelaren som leder landslaget framåt här och framöver. Anfallaren har öst in mål för PSG i år också och ser ut att närma sig spanska Real Madrid om man skall läsa rubrikerna i fotbollstidningarna. En spelare som saknas i dagens trupp är Antoine Griezmann, en given startspelare i det här laget men som tur är har Frankrike den främsta och det bredaste utbudet i fotbollseuropa.

På hemmaplan mot Tyskland skall man vara favoriter. Det är precis vad man är också – både för mig, spelbolagen och andra experter. Fransmännen mår väldigt bra för stunden och har, förutom vaskmatchen mot Grekland, en otrolig dagsform i landslagssammanhang. Dessutom möter man ett landslag som är under en process och som inte får resultaten dit man vill för stunden. Därför är Frankrike min givna segrare här och vi får 1.825 hos Bet365 för det.

Process

Julian Nagelsmann ser ut att leda Tyskland i EM på hemmaplan till sommaren. Den effekten man hade räknat med efter att han tagit över har dock uteblivit än så länge. Tyskland har två raka förluster och tre raka matcher utan seger om man räknar in krysset mot Mexiko. Matcherna och förlusterna mot Turkiet och Österrike är rent av svaga. Nagelsmann har ändrat om rejält i det här landslaget och har både tagit med några nya unga spelare, men också äldre debutanter. I den uttagna truppen finns fyra spelare som kan göra sina debuter – samtliga är 27 år eller äldre.

En annan spelare som är tillbaka i landslaget är Thomas Müller. Men frågan är om han, tillsammans med Niclas Füllkrug, blir den tillräckliga spetsen i det här landslaget. Jag tror tyvärr inte det, framförallt inte mot motståndare som Frankrike. Mittfältet skall dock berömmas med Kroos, Gundogan, Wirtz och Musiala. Där har man verkligen en grund att jobba efter och Nagelsmann hoppas att detta skall bli vägen framåt. Den här matchen får man dock ge sig.

fotboll, landskamp
|
units: 4/5 - spelstopp: 21:00
Frankrike - Tyskland
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.