Marcus Råsberg|22 mars, 2024, 10:35

Jag väljer att spela på Nashville ML i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Nashville har vunnit sju av de nio senaste matcherna mot Detroit

  • Nashville har inte förlorat efter full tid på 16 raka matcher

  • Detroit har förlorat fem raka bortamatcher

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Stark form

På lördag kväll kl. 22:00 svensk tid ställs Nashville Predators och Detroit Red Wings mot varandra. Båda lagen ligger kring slutspelsstrecket, i varsin division, och dessa två poäng är oerhört viktiga för båda lagen. Nashville innehar den första Wild Card-platsen i Eastern Conference och Detroit har den andra Wild Card-platsen i Western Conference. Inför kvällens möte väljer jag sida.

Nashville har varit fullständigt fenomenala senaste tiden. Nashville har spelat hela 16 matcher i rad utan att förlorat efter full tid. Under dessa 16 matcher vann de bland annat mot lag som Colorado, Vegas, Winnipeg och inatt vann de även mot en av ligans bästa lag just nu – Florida. Nashville general manager Berry Trotz trycker på rätt knappar för at hålla Nashville relavanta i slutspelsracet och den fina formen är en av anledningarna till att jag ser Preds som klara favoriter på lördag kväll.

Saknar sin kapten

Detroits kapten Dylan Larkin har varit skadad ett gäng matcher i rad och det har under hans frånvaro gått trögt för Red Wings. Detroit har förlorat sju av sina nio senaste matcher som Dylan Larkin varit borta från spel. Nu är Larkin förvisso tillbaka, vilket gynnar oddset på Nashville, men frågan är om det räcker för att rå på Predators enorma form. Preds har dessutom vunnit fyra raka hemmamatcher mot Detroit så de har inte historiken på sin sida heller.

Nashville brukar trivas med att möta just Detroit. De har vunnit sju av de nio senaste matcherna mot Red Wings och med tanke på deras goda form så ska mycket till om den trenden ska ändras. Detroit har dessutom haft det tufft på bortaplan senaste tiden och kommer till matchen med fem raka förluster på bortais. Jag håller Nashville som favoriter och väljer, med dessa anledningar, att placera Nashville Money Line inför lördagens kvällsmöte.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 22:00
Nashville - Detroit
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.