Daniel Jacobsson|22 april, 2024, 10:50

Jag väljer att spela på hemmalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Degen är väldigt hemmastarka.

  • Offensiven med Lindgren, Abdulla och co har mäktat med 2.26 i xG-snitt hittills.

  • Helsingborg är bra, men på resande fot kan man få problem mot Degen.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Stora Valla

Hemmaplanen i fokus när Degerfors och Helsingborg möts under tisdagskvällen. Tisdagar förblir fokus på Superettan för undertecknad och det är väldigt trevligt att spelschemat är uppbyggt på det sättet den här säsongen. Den här veckan är man dessutom förspel till en högintressant allsvensk omgång som stundar mitt under veckan. Degerfors är som vanligt ett starkt hemmalag och på Stora Valla kommer man inte förlora många matcher i kampen om ett nytt allsvenskt kontrakt inför nästa säsong. Här har man dessutom redan vunnit den här säsongen och man gjorde det på ett övertygande sätt. Jag är övertygad om att det här är en klubb som mycket väl kan göra återkomst i Allsvenskan nästa säsong.

William Lundin och Mattias Lindström känns som ett tränarpar av hög kvalitet i den här serien och det vårdar gott. Nu skall man bara få stopp på Helsingborg och deras offensiv, som sett väldigt lovande ut under inledningen. Får man det så vinner man här till dryga två gånger pengarna.

Något på g

Mycket talar för en väldigt mycket bättre säsong för Helsingborg. Storklubben som haft väldigt mycket problem senaste åren verkar nu ha hittat rätt. Åtminstone åt det ljusare hållet och säsongsinledningen har visat sig vara lovande. Taylor Silverholt är en spelare i den offensiva tredjedelen som stuckit ut positivt och där kan man ha en gubbe som skjuter laget till en topplacering i år. Jag ser mycket fram emot tisdagens match där vi får se hur bra Helsingborg faktiskt står sig mot topplagen. Degerfors kommer utmana om direktplatsen upp och därmed får vi en rejäl värdemätare här. Låt oss hoppas på en underhållande match på Stora Valla. Hemmalaget får som sagt ett rättvist förtroende som jag tror man lever upp till, men HIF bör inte vara jättelångt efter Degen i de värmländska skogarna. Ettan klickas, men håll ett öga nära på Helsingborg den här säsongen, det är det sista tipset i tipset.

fotboll, superettan
|
units: 2/5 - spelstopp: 19:00
Degerfors - Helsingborg
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.