Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i två raka möten mellan lagen.

  • Freiburg löste en stark poäng borta mot Leipzig senast.

  • Freiburg har varit på hugget den senaste tidens ligamatcher.

  • Werder Bremen är i stort behov av en seger.

  • Werder Bremen är det laget i ligan som släpper flest mål.

Fin form

Inför matchen mot Leipzig hade det visserligen gått två månader av uppehåll, men oj vilken fin kurva Freiburg sitter i nu. Trots att man inte vunnit samtliga matcher, så har man stått upp bra mot flera storlag under säsongen, samt att man körde över ett mitten-/bottenlag som Union Berlin inför det långa uppehållet.

Nu väntar en hemmamatch mot Werder Bremen, ett gästande lag som är helt under isen och som fortsatte sin tunga svit när ligan var tillbaka förra helgen. Nu kan Freiburg skicka ner laget ännu mer, om man lyckas vinna den här matchen. Det lär komma ett heltaggat bottenlag dock, eftersom man måste vinna matcher från och med nu. Freiburg kan näta, och jag tror även att bortalaget gör det. Skall vi säga 2-1/1-2?

Kniven mot strupen

Werder Bremen åkte på en ny förlust när Leverkusen blev för starka på bortaplan senast. Nu är läget ännu mer i skiten, och det krävs segrar inom den närmaste tiden för att laget skall kunna hota ovanför nedflyttningsstrecket. Den fd toppklubben har det väldigt jobbigt, och när skador orsakar avbräck i truppen blir det inte roligare. Nu väntar en bortamatch som man egentligen skall ha goda möjligheter att lösa, men det kommer bli en tuff uppgift.

Ludwig Augustinssons tyska klubb måste vinna. Jag tror att man kan få in en boll eller två här, om man spelar med den passion och vilja man behöver. När man dessutom är det laget som släpper allra flest mål – så tror jag också att man släpper någon boll bakom sig. Överspelet känns mycket rimligt!

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.