Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Paderborn har släppt till flest hörnor i hela ligan. Deras motståndare snittar 6.9 hörnor/match.

  • Hoffenheim snittar 5.1 hörnor/match den här ligasäsongen.

  • Hoffenheim har löst spelet i tre raka ligamatcher på bortaplan.

  • Paderborn har förlorat hela 17 av deras 26 ligamatcher den här säsongen.

  • Paderborn spelar med ett väldigt lågt försvarsspel vilket bäddar för det höga antalet hörnor emot dem.

Tabelljumbon vill bryta den negativa trenden

Bundesliga bjuder på flera spännande matcher under helgens gång. Vi håller ett extra öga på mötet mellan Paderborn och Hoffenheim under lördagseftermiddagen. Matchen spelas på Benteler-Arena som är belägen i staden Paderborn, där är det två formsvaga lag som drabbas samman i hopp om att bryta deras negativa trender.

Tabelljumbon Paderborn hade en horribel form redan innan uppehållet där de gick vinstlösa i sex raka ligamatcher. Men nu är det två månader senare och vi kan inte använda den formen emot dem, istället får vi rikta fokuset på deras senaste ligamatch mot Dusseldorf. Paderborn lyckades alltså hålla tätt bakåt och fick med sig en poäng när resultattavlan visade 0-0 efter 90 minuter. Notebart är att Paderborn faktiskt tagit fler poäng på resande fot än hemma på Benteler-Arena. Vi riktar in oss på ett fint hörnspel inför helgens ligamatch!

Hörnspelet klickas

Den allt mer välkända klubben Hoffenheim är Paderborns motståndare under lördagen. Med endast en match i bagaget efter ett två månaders uppehåll är det fortfarande mycket som är svår-analyserat. Därmed väljer vi att undvika kampen om trepoängaren och riktar istället fokuset på hörnmarknaden.

Sett till tabelläge och tidigare inbördes möten är Hoffenheim favoriter inför detta mötet. Vi tror att gästerna kommer skapa en hel del hörnor under lördagen. Hoffenheim har skapat 5.1 hörnor/match den här ligasäsongen, ett snitt som är över linan vi tänkt i helgens möte. Dessutom är Paderborn det laget som släppt till flest hörnor i hela ligan såhär långt. Paderborns motståndare snittar höga 6.9 hörnor/match, detta är främst på grund av lagets låga försvarsspel. Spelet har suttit i Hoffenheims tre senaste bortamatcher i ligaspelet, vi tror på en liknande historia här!

Speltips.se ger tipset:

Hoffenheim över 4.5 hörnor hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/5 kl 11.58

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.