Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wolfsburg snittar 4.96 hörnor/per match emot sig den här säsongen.

  • Dortmund snittar 6.12 hörnor/per match.

  • Dortmund löser spelet i 69% av sina matcher den här säsongen.

  • Dortmund är ett anfallsglatt lag och skapar en hel del i det offensiva.

  • Dortmund löste fyra hörnor i omstarten, förväntar oss mer här.

Käftsmäll

Wolfsburg löste tre poäng på bortaplan mot Augsburg i omstarten. Det var i matchens sista minut som Daniel Ginczek avgjorde med sitt 2-1 mål. Ett mycket viktigt mål, som gör att Wolfsburg hakar på i toppstriden. En femteplats är bra för Wolfsburg, som nu har ett tufft schema framför sig. Man börjar på hemmaplan mot Dortmund, som vann övertygande senast, för att sedan möta lag som Leverkusen och Frankfurt de två kommande omgångarna.

Här är spelet i sikte på bortalaget, men det skall också nämnas att Wolfsburg haft det tufft mot kommande motståndare senaste gångerna man mötts, vilket underlättar till vårat spel. Här kommer det vara en öppen match och det är helt klart att gästerna kommer försöka ta kommandot. Ingen publik är något som gynnar alla gäster nu för tiden, som tjänar på att inte ha stämningen emot sig. Hörnspelet klickas.

Övertygar

Vem, om inte Erling Braut Håland – som gjorde det första målet i Bundesliga sedan uppehållet. Dortmund tog en stadig seger när man krossade rivalen Schalke på hemmaplan. Man visar återigen vilken kvalité man har, när man bland annat vilade en spelare som Jadon Sancho, men ändå levererade på toppklass. Här ser vi ett Dortmund som åker till Wolfsburg, en tuff bortamatch kan man tycka, men just nu är laget i storform och jag har svårt att se motståndarlaget stoppa detta gäng.

Vi skall dock inte sikta in oss på det raka spelet, utan vi kikar till hörnspelet. Där ni ser snittet ovanför, vilket talar gott för spelet. Dortmund kommer vilja anfalla och vinna matchen för att knappa in på Bayern Munchen i toppen. Nu gäller det, dessa matcher är oerhört viktiga för laget, om man skall ha någon större chans på titel i Bundesliga.

Speltips.se ger tipset:

Dortmund över 4.5 hörnor hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.