X2 hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/9 kl 20.35

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Brighton har imponerat i inledning av ligasäsongen. De tog en bergsäker 0-3 seger över Newcastle i helgen.

  • Preston har endast vunnit en av deras sex senaste matcher.

  • Brighton spelade med en helt annan startelva i senaste cupmötet mot Portsmouth. Trots det imponerade laget och vann med 4-0.

  • Spelet har suttit i tre av deras fyra inbördes möten.

  • Graham Potter har redan visat vilken bra tränare han är. Brighton spelar en oerhört attraktiv fotboll och kan mycket väl bli säsongens överraskning i Premier League.

Tätt matchande

Premier League-klubbarna har ett tätt matchschema direkt i upptakten av den här säsongen. Under onsdagen spelar en hel del klubbar den så kallade EFL Cup. Vi håller ett extra öga på mötet mellan Preston North End och Brighton & Hove Albion. Dessa två lagen drabbas samman i turneringens tredje runda.

Hemmalaget Preston North End spelar till vardags i den engelska andradivisionen, Championship. Där slutade Preston på en stabil niondeplats förra säsongen, de var till och med nära på en av kvalplatserna till Premier League. Den här ligasäsongen har börjat lite sämre med en oavgjord och en förlust såhär långt. Preston är ett lag som tillhör den övre halvan av Championship, men det återstår en del att utveckla innan laget tävlar i den absoluta toppen av tabellen. Nu väntar ett möte mot starka Brighton, de spelar även mot Stoke City bara tre dagar efter. Det återstår att se hur tränaren väljer att forma laget under onsdagen.

Gästerna har imponerat

En viktig ligamatch redan tre dagar efter cupmötet förklarar det höga oddset på Brighton. PL-klubben är givetvis solklara favoriter i detta mötet ifall båda lagen ställt upp sina bästa elvor. Men nu kommer lagen få rotera en aningen på grund av det täta matchandet. Men vi ser inte detta som ett problem för Potters gäng.

Brighton har imponerat i upptakten av Premier League. De åkte visserligen på en 1-3 förlust mot Chelsea i premiären, men resultatet symboliserade inte riktigt matchen där Brighton spelade en attraktiv fotboll. Laget spann vidare på det positiva och tog en bergsäker 0-3 vinst över Newcastle i helgen. Potter har verkligen något spännande på gång med detta laget. Brighton visade även sin fina bredd när de vann förra cupmatchen mot Portsmouth för någon vecka sedan. PL-klubben ställde upp med en helt ny elva men lyckades ändå vinna med hela 4-0. Vi tror att Potter och hans mannar kniper minst en poäng när de gästar Preston!

Speltips.se ger tipset:

X2 hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/9 kl 20.35

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.