Jag väljer att spela på över 2,5 mål i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Detta mötet har i fyra av det sex senaste matcherna resulterat i över 2,5 mål.

  • Fyra av Sampdorias sex senaste matcher har gått över 2,5 måls spärren.

  • I fem av Napolis sex senaste matcher har det blivit över 2,5 mål.

  • Napoli är i en ruggigt bra form och har full pott efter fyra spelade matcher.

  • Sampdoria vann sin senaste match med 3-0 i mötet mot Empoli.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Över 2,5 mål hos BET365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Flygande start

Napoli har öppnat säsongen på ett lysande sätt under nya tränaren Luciano Spalletti. Det har tagit fullpott efter fyra spelade matcher i Serie A, vilket har fått napolitanarna att börja drömma om en Scudetto. Inter tog tidigare under veckan serieledning från Napoli, den har Napoli möjlighet att ta tillbaka med en seger i mötet mot Sampdoria. Napoli har en av det bästa trupperna i Serie A. De har i inledningen visat att det har kapacitet att var med som en kandidat i titelracet. Framförallt har Napoli visat en helt annan vinnarmentalitet än vi har fått se det senaste säsongerna. Anledning till det stavas till mesta del Luciano Spalletti. 

I Sampdoria har man till säsongen rekryterad Roberto D’Aversa som ny tränare. Sampdoria spelade en väldigt konstruktiv och direktfotboll under föregående säsong. Roberto D’Aversa har en ny approach på sitt Sampdoria  där man vill var det spelförande laget. Sampdoria har en bra trupp och ska ha som ambitioner att vara på övre halvan av tabellen. Trots ett tuffa motstånd i säsongsinledningen har Sampdoria inlett bra. Det hittas för tillfället på en elfte placering i tabellen med fem inspelade poäng.

Formstarka

Båda lagen har gott självförtroende när det kliver in matchen. Sampdoria besegrade Empoli med 0-3 i deras senaste match. Napoli vann också stort i föregående omgång när det bortaslog Udinese med 0-4. Napoli åker till Genua för att ta sin femte seger för säsongen något som inte blir lätt. Sampdoria på Stadio Luigi Ferraris är alltid en tuff match för alla lag i serien. Sampdoria vet att det kan slå alla lag på hemplan, det har till exempel redan tagit poäng av regerande mästarna Inter hemma.

Båda lagen spelar oftast matcher som blir målrika, därför väljer jag att kika mot ett målspel i matchen. Även inbördes möten mellan lagen har på sistone blivit målrika. I fyra av det sex senaste mötena har det blivit över 2,5 mål i matchen. Minst tre mål har gjorts i fem av Napolis sex matcher under inledningen. Likt är det i Sampdoria som har gått över 2,5 linan i fyra av deras sex matcher. Jag väljer givet dessa förutsättningar att klicka i över 2,5 mål i matchen.

fotboll, Serie A
|
units: 2/5 - spelstopp: 18:30
Sampdoria - Napoli
ODDS: @1.72
Över 2,5 mål hos Bet365
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.