Ett lite ovisst möte utspelar sig under måndagskvällen mellan Wolfsburg och Hoffenheim på Volkswagen Arena. Ett möte som historiskt sett brukar sluta med att båda lagen gör mål, kommer det att göra det även här?

Match: Wolfsburg – Hoffenheim (Bundesliga) | Speltips: Båda lagen gör mål | Odds: @1.50 | Units: 2/5 | Spelstopp: 20:30

Rygga till 1.50 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Fortfarande inte förlorat

Wolfsburg har startat säsongen strålande och är ett av de tre lag i ligan som fortfarande inte fått smaka på en förlust. Trots sin fina start så har laget stått för två raka kryss där det i den senaste matchen slutade 1-1 borta mot Fortuna Dusseldorf. Innan dess slog man Hertha Berlin på bortaplan med 3-0 och innan dess slog man Köln med 2-1 på hemmaplan i sin Bundesliga premiär. Under torsdagskvällen så spelade man dessutom sin första match i Europa League-gruppspelet där man brottade ner Oleksandriya med 3-1 hemma på Volkswagen Arena. Att man spelat match så sent som i torsdags kan vara en faktor inför den här matchen men jag tror att tre dagars återhämtning är alldeles lagom för Wolfsburg.

Hoffenheim har fortfarande inte gjort något speciellt imponerande avtryck såhär långt och har bara en vinst under bältet på sina fyra senaste matcher. Trots att man höll Leverkusen till 0-0 i deras senaste bortamatch så förlorade man hemma mot Freiburg med 3-0 i deras senaste match. Bortalaget i den här matcher matcher har fortfarande inte hittat nätet i sina två senaste bortamatcher. Hoffenheims chanser att ta en seger i den här matchen är väldigt små.

Släppt in mål i samtliga matcher på hemmaplan

Värdarna är obesegrade i sina nio senaste hemmamatcher i Bundesliga och har en vinst och en oavgjord såhär långt den här säsongen. Dessutom så står gästerna i den här matchen utan en vinst på bortaplan och man har haft det väldigt tufft på just den här arenan mot Wolfsburg. Man har bara lyckats vinna en av de senaste elva matcherna. En annan sak att ha i åtanke är att hemmalaget fortfarande inte har förlorat mot Hoffenheim på de sju senaste mötena lagen emellan när matchen spelats på Volkswagen Arena, Wolfsburg ska ses som stora favoriter här!

Dock så har inget av lagen lyckats ta mer än en poäng på de två senaste matcherna på den här arenan och med tanke på att Wolfsburg har stått för två raka kryss nu i ligan så kan det mycket väl bli ett kryss i den här matchen, men jag tror ändå att den här matchen kan bjuda på mål. Detta eftersom inget av laget har gått iväg med nollan intakt på de fyra senaste matcherna lagen emellan på den här arenan. Det sista som talar för att båda lagen ska göra mål är att hemmalaget har släppt in mål i samtliga sina hemmamatcher såhär långt. Trots att en vinst för Wolfsburg bör vara utgångspunkten så tror jag att Hoffenheim inte ska underskattas helt och hållet. Därför håller jag mig borta från 1X2 marknaden och väljer att spela båda lagen gör mål till 1.50!

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • I sin senaste match så släppte Wolfsburg in mål mot Oleksandriya i Europa League, Hoffenheim får ändå ses som bättre motstånd.

  • Spelet sitter i åtta av Wolfsburgs senaste nio matcher.

  • Spelet sitter i fyra av de fem senaste mötena lagen emellan.

  • Wolfsburg har nu inlett sitt Europa League spel vilket innebär starten av ett tätare spelschema och det här kommer bli en första indikation på hur man lyckats återhämta sig från torsdagens premiär.

Högst odds hittade jag 22/9 kl 11:30 hos Bet365 som ger 1.50. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1.50 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.