Match: PSG-Marseille (Ligue 1) | Speltips: BLGM | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Vilken toppmatch som väntar i franska Ligue 1! PSG tar emot Marseille i en mycket het match, hemmalaget bär tungt på favoritskapet men det finns ingen utrymme för underskattning.

PSG har inlett säsongen med sex segrar, ett kryss och två förluster vilket är lite förvånande för att vara just PSG. En tredjeplats är nog inte vad man räknat med, dock är säsongen lång och det är fortfarande ett väldigt tidigt skede, än finns det tid för Emery att svetsa ihop sitt lagbygge. Man tar emot ett Marseille som inlett väldigt svajigt, med tre vinster, tre kryss och tre förluster. En tolfteplats är verkligen inget man räknat med, och snart måste segrarna radas upp om inte krisstämpeln ska dyka upp. Dock ska det sägas att man kommit igång en aning på slutet, sju poäng på de tre senaste vittnar om det.

Trots 10 (!) raka segrar mot Marseille för PSG:s del finns det inget utrymme för underskattning här. Ett lag som är desperata efter poäng är en motståndare man ska passa sig för, och faktum är att PSG haft en del problem med Marseille de senaste åren, trots alla vinster. PSG har vunnit de fyra senaste mötena med Marseille med 4-2, 2-1, 2-1, 3-2, det har alltså varit jämt resultatmässigt och med tanke på omständigheterna förväntar jag mig att bortalaget bjuder upp till kamp även den här gången.

Jag finner fint värde i BLGM-spelet som finns att plocka till 1,80. PSG ska bara sätta minst en balja på hemmaplan, och Marseille har sett på G ut på sistone, man har hittat nätet i de fyra senaste mötena med PSG och visst kan man göra det igen. Lycka till vid rygg!