Match: Napoli-Dynamo Kiev (Champions League) | Speltips: Napoli över 6,5 hörnor | Odds: 1,60 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10BET

Napoli tar emot Dynamo Kiev under onsdagskvällen och jag har hittat ett riktigt fint hörnspel.

Napoli toppar gruppen med sju inspelade poäng, strax bakom hittar vi Benfica som också har sju poäng, dock med sämre målskillnad. Bakom dessa två hittar vi Besiktas som lurar med sex inspelade poäng. Det är alltså helt vidöppet i gruppen, här måste italienarna helt enkelt ta en seger för att dels ha chans på förstaplatsen, och dels för att ha chans till att överhuvudtaget gå vidare. Mot Dynamo Kiev tror jag på en matchbild där italienarna dominerar större delar av matchen, mycket spel på kanterna är att vänta. En sak som är säker är att hörnorna kommer trilla in, precis som så ofta när Napoli spelar.

Senast mot Besiktas borta skrapade man fram åtta hörnor, och i hemmamötet med turkarna omgången innan skrapade man fram hela 17 (!) hörnor. Nu tror jag inte på något undantag, man kommer att pressa ukrainarna och jag tror man löser minst sju hörnor. Lycka till vid rygg!