Match: Portland Timbers-Los Angels Galaxy (MLS) | Speltips: X2 | Odds: 1,75 | Spelstopp: 21:29 | Spelbolag: Bethard

Malmö FF kom inte alls upp i standard under eftermiddagen och nollan sprack rätt tidigt in i matchen så det spelet var bara att kasta. Jag hade stora förhoppningar om Malmö FF idag när man jagar guldet, kan skippa Europa fokuset och fick möta ett lag i botten, ändå klarar man inte av att komma upp i nivå. Dessutom tyckte jag man lika gärna kunde förlorat men självklart så lyckas man få med sig ett poäng tillslut, typiskt MFF.

Nu släpper vi den skitmatchen och riktar in oss på min egna favoritliga när det kommer till spel som är MLS. Vanligtvis blir det mycket underspel där men idag tycker jag att dubbelchansen lockar mer både när det gäller odds och statistik.

Portland Timbers ligger placerade på en sjätteplats med sina 29 inspelade poäng på 21 spelade matcher. Man har gjort det bra under de flesta matcherna av säsongen men det har blivit många oavgjorda, om man skulle haft det där lilla extra så skulle man nog istället ha varit ett topplag.

Los Angeles Galaxy ligger för närvarande på en tredjeplats med sina 32 poäng, dock har man spelat 3 matcher mindre än serieledarna FC Dallas. En vinst ikväll skulle betyda väldigt mycket för fortsättningen och vi kan räkna med ett motiverat Galaxy som kliver ut på planen ikväll.

Vi får 1,75 hos Bethard på X2 vilket jag tycker känns riktigt bra. Mycket talar för ett kryss då båda lagen i många av sina matcher spelat oavgjort och ikväll är det ett viktigt möte där båda lagen nog tar det rätt lugnt i inledningen. Det som jag tycker talar för Galaxy är att man har ynka två förluster jämfört med Portlands sju, man släpper in väldigt få mål och har samtidigt en stabil offensiv att förlita sig på. Dessutom så har 12 av de totalt 16 inbördes mötena slutat med oavgjort eller vinst för Galaxy, kanske inget som har jättestor betydelse men någonting kan det alltid ha i betydelse.

Portland:
6 vinster, 7 oavgjorda och 7 förluster.

Galaxy:
10 vinster, 8 oavgjorda och 2 förluster.