Match: H.Beer Sheva – Celtic (Champions League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,70 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bethard

Dagens andra speltips blir även det på Champions League då det inte finns mycket mer att välja på en dag som denna. Första mötet mellan lagen H.Beer Sheva – Celtic slutade med hela 5-2 i Celtics favör och jag tror att vi får se lagen göra mål även idag.

Snacka om en galen match förra veckan mellan lagen, hela 7 mål i en otroligt viktig match för båda lagen. Det var aldrig något snack om vilket lag som skulle gå segrande ur striden då Celtic hade ledningen med 3-0 redan i halvtid. Israelerna var dock inte helt chanslösa utan kunde istället reducera till både 3-1 och 3-2 strax efter halvtid. Närmare kom man dock inte och Celtic kunde punktera matchen med ytterligare två mål innan slutsignalen gick.

Det jag finner som intressant är att båda lagen gör mycket mål i sina ligor, nu går kanske inte ligorna lagen spelar i att jämföra men det är ändå intressant.  Dessutom har vi ett hemmalag som måste gå framåt till max redan från start för att ha någon som helst chans att ta ikapp underläget som man startar matchen med. Celtic kan utnyttja detta med sina farliga kontringar och spela på deras motståndares misstag samt stress.

Jag tror vi kommer få se en väldigt offensiv match där hemmalaget återigen lyckas sätta dit minst ett mål trots att man egentligen är ett sämre lag. Celtic som gjorde fem mål i första mötet lär heller inte gå mållösa och kommer nog även dom göra minst ett mål.