Match: Braunschweig-Fortuna Dusseldorf (2. Bundesliga) | Speltips: BLGM | Odds: 1,83 | Spelstopp: 18:30 | Spelbolag: CherryCasino

Torsdagen bjöd på ett möte mellan St Pauli och 1860 Munchen, och X2-garderingen satt klockrent för undertecknads del. Fredagen bjuder på tre matcher i den tyska andradivisionen, en av dessa matcher är mötet mellan ligaledarna Braunschweig och Fortuna Dusseldorf, ett möte som jag tror kan bjuda på ett mal mål.

Hemmalaget har inlett säsongen starkt med fem vinster och en förlust på de sex inledande matcherna. Tyngre har det varit för bortalaget som kryssat i hälften av matcherna, samtidigt som man vunnit en och förlorat en. Här tror jag på en jämn tillställning, precis som det alltid varit när dessa lag drabbat samman. Fortuna Dusseldorf har lyckats näta i de fem senaste mötena med Braunschweig, det sitter säkert i huvudet på spelarna och här tror jag inte man får allt för stora problem med att hitta nätet ännu en gång. För Braunschweigs del är man ute efter revansch efter bortaförlusten senast mot Stuttgart. Framåt har det blivit hela 14 mål, inget fel på offensiven med andra ord och visst bör man klara att sätta en kasse eller två. Hemma har det blivit full pott hittills.

BLGM-spelet känns väldigt tryggt, ett 1-1/2-1-resultat känns inte allt för långsökt. Jag synar till oddset 1,83, lycka till vid rygg!