Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Juventus har löst spelet i åtta av deras nio senaste inbördes möten.

  • Juventus snittar 2,05 mål/ligamatch den här säsongen.

  • Juventus har löst överspelet i fem av deras sex senaste matcher.

  • Bologna har släppt in minst två mål i deras tre senaste ligamatcher mot topp-sex lag.

  • Juventus har bättre spelare än Bologna på samtliga positioner.

Långt ifrån nöjda

Den italienska storklubben Juventus tar emot Bologna hemma på Allianz Stadium under söndagen. Hemmalaget är i stort behov av poäng för att knappa in på guldkonkurrenterna Milan och Inter. Andrea Pirlos mannar har stött på en del problem under säsongen och har inte alls varit så dominerande som tidigare säsonger.

Deras formdipp i kombination med en betydligt tuffare konkurrens, ser kampen om ligaguldet avsevärt jämnare ut den här säsongen. Lag som Milan och Inter har verkligen steppat upp och ger nu giganten Juventus en rejäl match om guldet. Om Juventus kniper en trepoängare under söndagen har laget ändå hela sju poäng upp till serieledarna Milan. Juve har vunnit fem av deras sex senaste matcher och vann dessutom Supercoppa-titeln förra helgen. Vi alla vet att kvaliteten finns där, men Pirlo måste skapa ett lag som vinner de matcherna som står och väger. Hemmalaget snittar 2,05 gjorda mål/ligamatch den här säsongen.

Tufft i tidigare inbördes möten

Det är aldrig lätt att ställas mot den gamle damen på bortaplan, likväl när man själv besitter en svag form i ligaspelet. Gästande Bologna har endast tagit en seger i deras nio senaste ligamatcher, ett facit som förklarar deras placering på den nedre halvan av tabellen. Segern kom i förra omgången mot Hellas Verona, ett resultat de kan bygga vidare på.

Men oddsen är inte på Bolognas sida inför söndagens batalj. Hemmalaget Juventus har nämligen vunnit deras nio(!) senaste inbördes möten. Giganten har dessutom mäktat med över 1,5 mål i åtta av de nio mötena vi nämnde. Bologna har släppt in över 1,5 mål i deras tre senaste ligamatcher mot ett topp-sex lag. Det råder en rejäl klasskillnad och därmed klickar vi i det spännande målspelet inför söndagen!

Speltips.se ger tipset:

Juventus över 1,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/1 kl 11.36

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.