Barcelona hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/10 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Barcelona vann stort, men inte övertygande i Champions League senast.

  • Real Madrids dagsform är värdelös. Förlust mot Shakthar senast och Cadiz innan dess.

  • Barcelona får tillbaka Jordi Alba. Ter-Stegen saknas fortfarande men Neto är tillräcklig. I övrigt är det ett starkt Barca-lag som ställs fram.

  • Sergio Ramos är tillgänglig igen. Ödegaard, Hazard och Carvajal saknas.

  • Barcelona är starkare för dagen och Lionel Messi börjar hitta tillbaka till glädjen i Barcelona.

Bättre för dagen

Barcelona räddade upp förlusten mot Getafe i ligaspelet senast med att vinna övertygande i Champions League. En viktig seger sett till att det väntar ett El Clasico den här gången. Självförtroendet med en seger i ryggen är väldigt viktigt såklart. Real Madrid är aldrig en lätt nöt att knäcka, men Barcelona kommer till mötet med en betydligt bättre känsla. Här saknas bara världsmålvakten Marc Ter-Stegen och när Jordi Alba är tillbaka är det ett betydligt bättre lag som matchas mot största rivalen. Det skall dock göras klart att man möter ett Real Madrid med Sergio Ramos den här dagen, ett betydligt bättre lag än deras senaste match.

Jag väljer att tro och hoppas på Barcelona den här dagen. Lionel Messi börjar hitta glädjen igen, tillsammans med underbarnet Ansu Fati, pånyttfödda Coutinho och Griezmann bakom kan detta bli bra. På Camp Nou är man dessutom väldigt starka, speciellt mot Real Madrid.

Ramos tillbaka

Förluster mot Cadiz och Shakhtar under en vecka, det är alldeles för svagt för att vara Real Madrid. Nu kommer en stor ändring, när man möter Barcelona och de förlusterna påverkar inte mer än att man har en lite sämre känsla inför. Det är ingen i laget som kommer vara mindre taggad eller ha en sämre inställning till den här matchen, när El Clasico väntar är det allt fokus på uppgiften. Real Madrid har dessutom Sergio Ramos tillbaka här, ett stort pluss eftersom försvarsspelet sätt bedrövligt ut den senaste tiden. Eder Militao har inte tagit uppgiften på det sättet han hade hoppats och ser ut att vara förbi tiden med hopp.

Att Real Madrid får det tufft här ser jag som givet inför mötet. Barcelona kommer med en bättre känsla och en betydligt bättre trupp för tillfället, om man ser till att stjärnorna finns tillgängliga. Lionel Messi är dessa matchers stora man och jag tror att han blir ostoppbar i detta mötet. Dagsformen avgör.

Speltips.se ger tipset:

Barcelona hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/10 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.