Över 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/10 kl 16.30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Närmast besegrade Djurgården serieledande Malmö med 3-2.

  • Gästerna är allsvenskans tredje målfarligaste lag.

  • Spelet sitter i Sirius fyra senaste matcher.

  • Djurgården har släppt in mål i tio raka matcher.

  • Närmast släppte Sirius in tre mål mot Östersund.

Vände och vann mot serieledarna

Efter sex raka utan seger och en allt mer dyster tabellplacering var det ett pressat Djurgården som tog emot Malmö i den förra omgången. Med tio minuter kvar av matchen var Djurgården i ett tvåmålsunderläge och de regerande mästarna såg onekligen ut att gå mot sitt sjunde raka poängtapp. Men Djurgården ville annat och efter en dramatisk avslutning på matchen kunde Djurgården vända 0-2 till 3-2 på blott åtta minuter. Imponerande slutforcering av Djurgården som efter tre efterlängtade poäng klättrade upp till en femteplats i tabellen. Viktiga poäng för Djurgården som åter är högst inblandade i kampen om Europaplatserna!

Inför lördagens hemmamatch mot Sirius har Djurgården seglat upp till tydliga favoriter. Undertecknad vill höja ett varningens finger för att tillställningen kan bli jämnare än så. Djurgårdens slutforcering i all ära men i stora delar av matchen mot Malmö var man i ärlighetens namn direkt svaga. Om inte Djurgården höjer sig från senaste matchen lär man få det tufft mot ett Sirius som imponerat stort. Undertecknad tror på en jämn tillställning med chans för många mål. Djurgården visade senaste att man har offensiv kvalité men problemen i defensiven kvarstår onekligen. Djurgården har inte lyckats hålla nollan sedan i augusti – sedan dess har man spelat tio matcher!

Gästerna fortsätter göra mål

Inför den allsvenska säsongen tippade de flesta Sirius till att hamna långt ner i tabellen. När vi ett par månader senare närmar oss en sluttabell har Sirius motbevisat varenda kritiker. På sin sjundeplats har Sirius med en match mindre spelad endast fyra poäng upp till Norrköping på en andraplats. Otroligt imponerande säsong av Sirius som på allvar är med och utmanar om Europaplatserna. Om Sirius ska lyckas med bedriften att hamna topp tre gäller det nog att man besegrar Djurgården på lördag. Undertecknad tror att Sirius har alla nycklar att göra det – i alla fall i sin offensiv!

I Sirius offensiv hittar vi spelare av högsta allsvenska klass. Elias Andersson, Yukiya Sugita och Stefano Vecchia för att nämna några. Tre spelare som under säsongen öst in både mål och assist. Tillsammans med resterande lagkamrater har Sirius gjort hela 40 mål under säsongen – det är tredje bäst i hela allsvenskan. Mot ett Djurgården som är långt ifrån fläckfria i sin defensiva räknar vi med att gästerna gör mål på lördag. Däremot har Sirius en del brister i sitt eget försvarsspel och en hållen nolla för Uppsala-laget känns föga troligt. Överspelet klickas – över 2.5 mål!

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/10 kl 16.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.