Liverpool och under 3.5 mål hos Betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/10 kl 13:30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Liverpool är storfavoriter.

  • Spelet satt i de båda inbördes mötena i ligan förra säsongen.

  • Sheffield United har bara gjort två mål på deras fem inledande matcher.

  • Det har blivit under 3.5 mål i Sheffield Uniteds samtliga matcher den här säsongen.

  • Bortalaget har sina styrkor i defensiven så det är inget lag Liverpool bara kan köra över.

Ett revanschsuget Liverpool

Det blev minst sagt en turbulent tillställning i Liverpools senaste PL-match mot lokalrivalerna Everton. Stjärnorna Virgil van Dijk och Thiago blev båda knäskadade där den förstnämnda åkte på en betydligt allvarligare sådan och beräknas vara borta fram tills maj. Det uppstod även en mycket kontroversiell situation i slutet av matchen när Jordan Henderson gjorde 3-2, det var åtminstone vad de flesta trodde. Sadio Mané stod några millimeter i offside så efter en VAR-granskning dömdes målet bort och matchen slutade 2-2.

I deras senaste match mot Ajax i Champions League däremot blev det en stadig 1-0 vinst efter ett självmål från Nicolas Tagliafico. Mittfältaren Fabinho fick vikariera som mittback i van Dijks frånvaro och gjorde en lysande insats. Men frågan är om Liverpool verkligen har släppt den frustrerande matchen mot Everton. I ligamatchen dessförinnan åkte de ju på en tung smäll mot Aston Villa där de förlorade med hela 7-2. Revanschlustan lär vara stor hos Liverpoolspelarna och de som får betala priset blir nog nästjumbon Sheffield United.

Sheffield United i usel form

Under förra säsongen var nykomlingarna Sheffield United det stora skrällaget. Det hade ett unikt och effektivt spelsystem med en oerhört stabil defensiv. De hade även känn på Europaspel under i stort sett hela ligans gång. Nu ser det ut som att The Blades har drabbats av “second season syndrome”, det vill säga när nykomlingar spelar på allra högsta nivå under sin första säsong i högstaligan för att sedan sjunka rejält det andra året. Och befinner man sig i den form som Sheffield United är i blir det svårt att se att den negativa trenden kommer vända borta mot de regerande mästarna.

Det har alltså bara blivit en poäng på deras fem matcher i Premier League, och den poängen kom senast mot jumbon Fulham. Det har även bara blivit två mål framåt och det är nog där det största problemet ligger för Chris Wilders lag. För defensiven känns ändå inte helt bortspolad. Kanske inte lika stabil som i fjol men det är inget försvar som läcker åtminstone. Målen de har släppt in i deras fem senaste möten har alla kommit i andra halvlek och då har det oftast varit uddamålet som avgjort. Nu måste dock försvaret vara ännu mer förberett när man ställs mot firma Salah, Firmino och Mané. Liverpoolseger känns givet men underspelet klickas!

Speltips.se ger tipset:

Liverpool och under 3.5 mål hos Betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/10 kl 13:30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.