Över 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/10 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i sju raka Manchester United-matcher.

  • Spelet sitter i sex av Chelseas sju senaste matcher.

  • Manchester United är i mycket bra form.

  • Målskyttet har lossnat och käftsmällen från Tottenham satte liv i United.

  • Chelsea nollade Sevilla senast, både fram och bakåt. Här förväntas dock fler mål vara inblandat!

Konkurrens

Jag väljer att nämna det igen, med förlusten mot Tottenham kan ha varit en väckarklocka för Manchester United. Efter det har man kört över Newcastle och sedan slagit PSG på bortaplan i Champions League. Ni hör själva, det är väldigt starka resultat. Det är desto mer än bara resultat, laget har nått en nivå som man är nöjda med i de matcherna och man kan inte snacka bort deras vinst senast, för mot PSG var man värda segern trots allt. Man har startat en konkurrenssituation som är nyttig för laget. Paul Pogba tillexempel, som varit borta pga viruset, som är tillbaka nu och absolut inte kan räkna med en startplats.

Man växer och förhoppningsvis, för deras skull, kan man bygga vidare på detta och skippa de sämre stunderna över säsongen. Eller iallafall göra de färre. Nu möter man Chelsea, ett Chelsea som höll nollan mot Sevilla senast men heller inte lyckades med någonting framåt i princip. Manchester United kommer dra upp tempot i den här matchen och jag tror att man har goda chanser att straffa Chelsea, trots nollan och positiva defensiva besked. Över 2.5 mål i den här matchen känns mycket rimligt!

Tuff kamp

Chelsea fick äntligen hålla en nolla senast, när Edouard Mendy storspelade och försvarsspelet satt i stora delar. Det var som väntat Thiago Silva som skötte försvarslinjen och det är en betydligt bättre grund när han är med. Brassen kommer att starta även ligamatchen mot Manchester United och det ses som ett stort plus för gästerna. Nollan kan vi dock räkna bort, trots att han och Edouard lär starta för Chelsea. Manchester United är alldeles för bra för stunden för att detta skall bli en tråkig, defensiv tillställning.

Frank Lampard var nöjd med nollan senast, men lär inte vara ute efter ett målsnålt resultat här. Det kommer satsas friskt från start. Hakim Ziyech kan bland annat få sin första start i Chelsea-tröjan, vilket skulle betyda en betydligt mer offensiv och intressant uppställning. Chelsea behöver ta poäng här och det gör man genom att spela den fotboll man vill, offensivt tänk och friska yttrar att hota med. Och helt ärligt, hur bra är egentligen Manchester Uniteds försvar? Nja, inte tillräckliga för att hålla nollan mot Chelsea.

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/10 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.