Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Zenit har gjort mål i elva av deras tolv senaste matcher.

  • Lazio har släppt in mål i nio av deras tio senaste matcher.

  • Spelet satt i deras första gruppspelsmöte som slutade 1-1.

  • Zenit ligger sist i gruppen och måste satsa framåt ifall de ska ha en chans på en av slutspelsplatserna.

  • Zenit har gjort fem mål på deras två senaste ligamatcher.

Svårt att hålla tätt trots den fina formen

Lazio kommer till tisdagen som givna favoriter inför den fjärde gruppspelsmatchen. Den Italienska klubben ska ta sig an gruppfyran Zenit St. Petersburg som har halkat efter en aningen i grupp F. Men trots favoritskapet gäller det att Lazio presterat på topp för att få med sig de tre viktiga poängen. För i deras första gruppspelsmöte hade Lazio problem att besegra Zenit och de fick istället dela på poängen.

Lazio är en toppklubb i Serie A, men de tillhör inte den absoluta toppen av ligan där bland annat Juventus och Inter håller till. Förra säsongen slutade laget på en fin fjärdeplats vilket bäddade för det nuvarande Champions League-spelet. Den här säsongen måste alltså Lazio kombinera CL med ligaspelet, vilket kan bli tufft om man besitter en tunn spelartrupp. Lazio har gått bra i ligaspelet och hittas just nu på en åttondeplats efter åtta omgångar, en placering som är lite missvisande med tanke på det korta avståndet upp till toppen. Men trots den fina formen har Lazio svårt att hålla tätt bakåt, de har släppt in mål i nio av deras tio senaste matcher. Vi tror att Zenit hittar nätet även under tisdagskvällen!

Behöver ta poäng

Den ryska storklubben Zenit St. Petersburg har verkligen haft problem i det nuvarande Champions League-gruppspelet. Det finns betydligt tuffare grupper men klubbar som Borussia Dortmund och Lazio har dragit ifrån rejält redan. Zenit hade behövt en trepoängare under tisdagskvällen för att vara med i matchen igen om slutspelsplatserna. Vi tror att en trepoängare mot Lazio blir svårt, men möjligheten till att göra mål är mycket större.

Zenit St. Petersburg dominerar i den ryska Premier League. Förra säsongen vann de ligan med hela 15 poäng ner till tabelltvåan Lokomotiv Moskva. Klubben har inlett bra även den här ligasäsongen och mäktat med hela 32 mål på deras 15 ligamatcher. Anfallaren Artem Dzyuba har mäktat med sju ligamål och är ett ständigt hot i anfallspelet. Med hans 196 cm är det få motståndare som vinner nickduellerna mot den här bjässen. Zenit har gjort mål i elva av deras tolv senaste matcher. De måste satsa framåt för att försöka klättra i gruppen och i alla fall knipa Europa League-platsen, därmed tror vi på ett offensivare Zenit under tisdagen!

Speltips.se ger tipset:

Zenit över 0.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/11 kl 11.09

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.