Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Senaste matchen lagen emellan slutade med 2-1 till Istanbul.

  • Närmast vann United endast med uddamålet över West Bromwich.

  • Under sina tre inledande Champions Leauge-matcher har Istanbul stått upp bra.

  • Spelet sitter i Istanbuls fyra senaste matcher.

  • Ett tröttkört United kommer inte köra över Istanbul.

Föll på bortaplan

Inför den fjärde omgången av  gruppelet i Champions League hittar vi United på en första plats i “dödens grupp”. Före både Leipzig och PSG har United fått en riktigt bra start på turneringen. Närmast blev det dock förlust nere i Turkiet när man föll med 2-1 mot Istanbul. Nu vänder tabellen och det är Uniteds tur att välkomna Istanbul till Old Trafford. Onekligen viktiga poäng på spel i en grupp där bägge sommarens Champions League-finalister jagar bakom i tabellen. 

Under inledningen av säsongen har United blandat och gett i sina prestationer. Segrar mot Leipzig och PSG men även många oväntade poängtapp i ligaspelet. I lördags ställdes United mot bottenlaget West Bromwich och efter en jämn match fick man tillslut med sig tre poäng genom en 1-0-seger. Formen hos United är sisådär och undertecknad tror inte man kör över Istanbul på tisdag. Jämn match att vänta och vi klickar i att United vinner med max två mål! 

Kommer inte bli överkörda

På andra sidan planhalvan väntar Istanbul som i höst spelar Champions League-fotboll för första gången. Minst sagt otacksam lottning för debutanterna som hamnade i samma grupp som United, Leipzig och PSG. Efter tre spelade omgångar hittar vi ganska oväntat Istanbul sist i tabellen. Med sina tre inspelade poäng är man dock endast bakom PSG på grund av sin sämre målskillnad. Även om man inte lär gå vidare från gruppen har Istanbul imponerat och visat sig kunna konkurrera med Europas bästa lag.

Det ska såklart mycket till men gruppens tredjeplats lever fortfarande i högsta grad. Om Istanbul ska lyckas knipa en tredjeplats gäller det att man plockar poäng mot United på tisdag. Då man slog United på hemmaplan är man långt ifrån chanslösa. United ska såklart ses som stora favoriter men det är långt ifrån osannolikt att Istanbul får med sig en pinne. Vi satsar våra pengar på att Istanbul står upp bra mot United – Asian handicap +2!

Speltips.se ger tipset:

Istanbul Basaksehir +2 Asian handicap hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/11 kl 08.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.