Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Barcelona har sett skakiga ut defensivt i sina två senaste matcher mot PSG och Cadiz

  • Elche har gjort fyra mål på tre matcher

  • Barcelona har släppt in mål i åtta raka matcher

  • Barcelona löser spelet i sju av de åtta senaste

  • Elche kommer till mötet efter vinst i senaste omgången

Tungt poängtapp senast

I takt med att Atlético Madrid har börjat tappa allt fler poäng hade Barcelona spelat upp en riktigt fin form. Inför senaste ligamatchen mot Cadiz bjöds Barcelona på möjligheten att gå sex poäng bakom serieledarna vid vinst – men det lyckades man inte med. Istället slutade matchen 1-1 efter ännu ett individuellt misstag i defensiven, något som varit ett återkommande problem hos Barcelona hela säsongen. Laget släpper in alldeles för mycket mål och ser inte alls bra ut bakåt, något vi om inte annat fick bevittna när man blev totalt överkörda och synade av PSG i Champions League förra veckan, ett möte som slutade 4-1 i fransmännens favör.

Barcelona har verkligen gått ner sig sedan mittbacken Aruajo blev skadad och återkomsten av Pique har inte gjort saken bättre heller. Barcelona har nu släppt in mål i åtta raka matcher trots att spelschemat ofta varit väldigt fördelaktigt – ett alldeles för svagt facit. Klasskillnad råder när man tar emot Elche, men har fortfarande svårt att se Barcelona hålla tätt bakåt trots att nykomlingar och nedflyttningskandidater kommer på besök.

Målspelet klickas

Elche får godkänt som nykomlingar i La Liga hittills. Laget placerar sig visserligen under nedflyttningsstrecket, men detta endast på målskillnad och med två matcher mindre spelade än sina konkurrenter. Man tog tre enorma poäng i bottenstriden senast då man besegrade Eibar, så man kommer till Camp Nou med en fin dagsform. Innan dess förlust på 3-1 mot Celta och dessförinnan 2-2 mot Villarreal. Fyra mål på tre matcher är inga superbra siffror direkt – men det borde räcka för att göra mål mot detta Barcelona.

Mitt spel blir att båda lagen gör mål, ett spel som erbjuder ett odds på 2.05. Barcelona har en formstark offensiv som under det nya året levererat, samtidigt som man match efter match är en besvikelse defensivt.

Två units investeras!

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.