Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Detroit vann senast mot ett urstarkt Florida Panthers.

  • Detroit vann senast lagen möttes, då på bortais med 4-2.

  • Nashville har bara vunnit tre bortamatcher totalt den här säsongen varav en på övertid.

  • Nashville har inte varit superstabila under säsongen och Detroit kan mycket väl vinna den här matchen.

  • Oddset på en hemmaseger är alldeles för bra att inte spela på.

Bromes första poäng

Jonathan Bernier gjorde 38 räddningar och Mathias Brome gjorde sitt första NHL mål för att hjälpa sitt Detroit Red Wings vinna över Florida Panthers hemma i Little Caesars Arena under natten till söndag. Segern kom en dag efter att Red Wings förlorade mot just Florida hemma med 7-2 och man också fick reda på att lagets massör Sergei Tchekmarev tyvärr gått bort. Laget är nu 5-12-3 för säsongen.

Sett till förutsättningarna att laget spelade efter att ha fått veta att deras massör men också kompis gått bort kunna gå ut och spela en bra hockeymatch där man dessutom vinner över ett väldigt tufft motstånd säger en hel del. Det visar på kämparglöd och möjlighet att gå samman när det krisar som mest vilket var väldigt vackert att se. Med tanke på att man nu vunnit mot tufft motstånd och vunnit över Nashville senast på hemmais gör att jag tycker att oddset vi får på tre gånger pengarna på hemmalaget är väl värt det.

Fem av sex förluster

Nashville Predators gjorde två snabba mål inom loppet av 29 sekunder i den tredje perioden för att ta en 4-2 seger över Columbus Blue Jackets i Nationwide Arena under natten till söndag. Calle Järnkrok gjorde sitt andra mål för matchen efter 16 sekunder spelade av den tredje perioden för att ge Predators en 3-2 ledning och sedan var det Filip Forsberg som utökade och fastställde slutresultatet 4-2 efter 45 sekunder spelade. Pekka Rinne gjorde 21 räddningar och laget är nu 7-10-0 för säsongen, innan denna matchen hade man förlorat fem av sex matcher.

Förutom att man förlorat fem av de sex senaste så har man också bara vunnit tre matcher på bortais den här säsongen i och med segern senast. Bortaspelet har minst sagt varit en utmaning och Detroit kommer ha väldigt bra självförtroende efter segern mot Florida och faktumet att man vunnit över just Nashville väldigt nyligen. Detta tillsammans gör att oddset för en hemmaseger är väldigt spelvärt i mina ögon.

Speltips.se ger tipset:

Detroit Red Wings att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/2 kl 18.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.