Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Jose Mourinho valde det säkra före det osäkra senast och ställde upp med bästa lag.

  • En storseger i första mötet bäddar för rotation.

  • Jose Mourinho måste börja vinna i ligan och den här matchen kommer inte prioriteras.

  • Carlos Vinicius kom in i paus senast mot Wolfsberger, då var matchen redan avgjord, men spelaren svarade för ett mål.

  • Ett hett alternativ i målprotokollet inför returen.

Avgjort

Jose Mourinhos framtid är allt mer osäker. Tottenham fortsätter att förlora poäng i ligaspelet samtidigt som man har ett slutspel i Europa League-framför sig tillsammans med en ligacup-final längre fram. Det här är inte Mourinhos säsong och han har fått rejält med kritik för hur han spelar med Tottenham, ett lag som egentligen inte alls hör hemma med den defensiva spelstilen. I det första mötet mot Wolfsberger valde Mourinho att ta det säkra före det osäkra och därmed matchade han den bästa möjliga elvan senast. Det slutade med tre snabba mål och ett avgjort dubbelmöte redan efter första halvlek i den första matchen.

Tottenham och Jose Mourinho måste börja ta poäng i ligaspelet och jag är helt hundra på att man inte kommer prioritera den här matchen före helgens drabbning i ligaspelet. Tiden börjar bli knapp för portugisen som måste börja vinna matcher. Här kommer man rotera och jag väljer att sikta in mig på Harry Kanes ersättare i den här matchen, Carlos Vinicius. Brassen kom in i paus mot Wolfsberger senast, när matchen redan var avgjord men satte själv spiken i kistan med sitt 4-1 mål.

Hoppet = noll

Wolfsberger fick känna på smak av Spurs i den första matchen av två under Europa League-slutspelets tak. Den första matchen, som spelades på hemmaplan, blev inte alls som man hade önskat. Europa League-lottningen blev helt enkelt för tuff här och klasskillnaden syns på långa vägar. Nu möter man förmodligen ett relativt roterat gäng i London i andra mötet, men även då kan man få det tufft. Det finns inget större hopp inom laget att man på något sätt skall kunna vända det här till sin sida. Det trots att man fortsätter skapa självförtroende och vinna matcher i den inhemska ligan.

Spelet: Carlos Vinicius målskytt klickas och där sitter vi bra inför mötet då han förväntas starta den här matchen. Utöver att vi sitter och hoppas på honom, så finns en svensk att hålla koll på i Wolfsberger, Gustav Henriksson, som blev inbytt i mötet senast.

Speltips.se ger tipset:

Vinicius målskytt hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.