Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Canucks har förlorat tre av sina fyra senaste matcher.

  • Canucks har förlorat fyra av de fem senaste matcherna på hemmais.

  • Oilers stod för en överkörning av Calgary senast med hela 7-1.

  • Oilers har vunnit fem av de sex senaste matcherna.

  • Edmonton har vunnit fyra raka matcher på bortais.

Två segrar på de elva senaste

Pierre-Luc Dubois gjorde sitt andra mål för matchen med 27 sekunder spelade av övertiden för att ge sitt Winnipeg Jets en 4-3 seger över Vancouver Canucks i Rogers Arena under natten till måndag. Elias Pettersson gjorde sitt andra mål för matchen när han slog in ett direktskott i power play med 38 sekunder kvar av den tredje perioden med Holtby uttagen för att ta in en extra anfallare. Målet innebar 3-3 men på övertiden skulle man falla offer för Dubois mål. Holtby gjorde 27 räddningar i matchen och laget är nu 8-12-2 för säsongen och häpnadsväckande 2-7-2 på sina elva senaste matcher.

Vancouver har inte haft en enkel säsong och det syns, med en resultatrad där man bara tagit två segrar efter fulltid på elva matcher så talar det sitt tydliga språk. När man dessutom inte har fått hemmaspelet att fungera så förstår man deras frustrationer, nu ställs man mot ett starkt Edmonton borta och jag tror man får stora problem.

McDavid är otrolig

Connor McDavid gjorde ett äkta hattrick samt fem poäng totalt i matchen när Edmonton Oilers körde över Calgary Flames med 7-1 i Rogers Place under natten till söndag för att vinna två raka matcher mot just Flames. Detta var andra gången för säsongen som McDavid gjorde fem poäng i en match, han stod för ett mål och fyra assist i en 8-5 seger mot Ottawa Senators i början av februari. McDavid har sex fempoängsmatcher, en sexpoängsmatch och nio hattrick varav ett i Stanley Cup slutspelet i sin NHL karriär.

Ryan Nugent-Hopkins gjorde två mål och en assist, Darnell Nurse och Leon Draisaitl hade vars två assist, och Mikko Koskinen gjorde 43 räddningar för Edmonton. Laget är 12-8-0 för säsongen och har vunnit sex av de sju senaste vilket tyder på att man verkligen har steppat upp efter en långsammare start. Man har dessutom vunnit fyra raka bortamatcher och mot ett Vancouver som har problem på hemmais tror jag inte man kommer ha några problem med.

Speltips.se ger tipset:

Edmonton Oilers att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/2 kl 19.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.