Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Kroatien har löst spelet i deras 19 (!) senaste landskamper.

  • Det har blivit hela åtta mål i Kroatiens två senaste landskamper.

  • Kroatien har en klart bättre spelartrupp än motståndaren Slovenien.

  • Sloveniens EM-kvalmatcher hade ett snitt på 2,45 mål/match.

  • Det är första gruppspelsmatchen under onsdagen. Vi tror på en öppen inledning där båda lagen vill få en så bra start som möjligt.

VM-kvalet drar igång

Ligafotbollen får sig en välbehövlig paus, men för många spelare fortsätter det tuffa matchandet. Under veckan drar kvalet till VM 2022 igång och vi bjuds på flera spännande gruppspelsmatcher. Undertecknad väljer att rikta blickarna mot grupp H där Slovenien tar sig an Kroatien. Onsdagens värd Slovenien vill nog gärna ta sig hela vägen till VM 2022, med tanke på att deras landslag inte lyckades kvala in till årets Europa Mästerskap.

Men det kommer bli en tuff uppgift. I gruppen finns där starka nationer som Ryssland och onsdagens motståndare Kroatien. Dessa två nämnda nationerna är solklara favoriter till VM-avancemanget, men Slovenien får försöka slå från underläge. Slovenien har visserligen en ganska bra form i bagaget men då har de ställts mot relativt svaga motstånd. Nu väntar en tuff inledning på gruppspelet när starka Kroatien kommer på besök. Vi tror på mål i första halvlek!

Målrika matcher

Trots att landet är litet har Kroatien lyckats tävla mot de främsta nationerna inom fotbollsvärlden. År 2018 chockade Kroatien världen när de nådde hela vägen fram till VM-finalen. Tyvärr räckte det inte hela vägen men kroaterna kunde vara stolta för deras imponerande VM-silver. I deras trupp hittar vi stjärnor som Luka Modric, Mateo Kovacic och Ivan Perisic.

Kroatien vann gruppspelet i EM-kvalet 2019 och spelar därmed EM i sommar. Men innan Europa Mästerskapet drar igång ska Kroatien spela ett antal matcher i kvalet inför VM 2022. Även där är Kroatien favoriter till att avancera vidare ifrån gruppen. Kroatien har däremot haft en lite sämre period i den nykomponerade turneringen Nations League – men trots den svaga formen har vi bjudits på en hel del mål. Kroatien har löst vårt målspel i deras 19(!) senaste landskamper. Ett facit som lägger grunden för vårt målspel under onsdagskvällen!

Speltips.se ger tipset:

Över 0,5 mål i första halvlek hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/3 kl 12.40

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.