Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Virgil van Dijk saknas, men är inget jätteavbräck när det finns goda ersättare.

  • Defensiven har tidigare varit ett problem för Holland, något man fått ordning på nu med flera välmeriterade spelare.

  • Många formstarka holländare.

  • Holland förväntas vinna gruppen, då är den här matchen viktig.

  • Turkiet har tappat lite klass på senare dagar, men Hakan Calhanoglu skall ses för.

Tuff öppningsmatch

Turkiet tillhör VM-kval Grupp G tillsammans med dagens motståndare Holland, Norge, Montenegro, Lettland och Gibraltar. En grupp man skall ha goda möjligheter att ta en topp 2-placering i. Hotet till Turkiet är såklart den tippade gruppettan Holland samtidigt som Norge har något stort på gång med Håland, Ödegaard och så vidare. Turkiet kommer till samlingen med en fin trupp, men en trupp som på senare år tappat lite värde. Det finns ett antal sköna lirare kvar, men inte alls den styrkan som man haft tidigare. Men visst, det här skall man kunna utmana om.

Holland besöker Turkiet i den första matchen i VM-kvalet, tuffaste möjliga starten för Turkiet alltså. Det återstår att se vart man står i dagsläget, men Holland är det laget som man har råd att förlora mot om man skall se det på det sättet. Jag tror att Hollands kraft och kvalitet står högst här och leder laget till en seger på bortaplan i Turkiet.

Starkt lag

Holland har något fint på gång, trots att storstjärnan Virgil van Dijk saknas i truppen på grund av långtidsskadan. Det här är ett landslag som precis som många andra genomfört en generationsväxling senaste åren och har något bra på gång på sikt. Det finns flera spelare att hålla ett extra öga på under Hollands matcher, som har framtiden framför sig. En av dessa är såklart Barcelonastjärnan Frankie De Jong, som var med och spelade fantastisk fotboll med Ajax under några Champions League år innan resan mot Spanien kom.

Holland har tagit ut en stark trupp till den här samlingen och målet är högt satt. Man skall givetvis till VM-slutspelet och utmana efter att det här gruppspelet är över. Turkiet är den största utmanaren tillsammans med Sveriges grannland Norge i den här gruppen och då blir Turkiet borta en match att prioritera starkt innan man tar sig ann annat motstånd senare i veckan.

Speltips.se ger tipset:

Holland hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.