Axel Olsson|23 april, 2024, 10:04

Jag väljer att spela på över 2,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Brommapojkarna öser in mål. Hela elva gjorda mål på fyra omgångar.

  • Brommapojkarna har inlett målskyttet riktigt starkt. Hela åtta olika målskyttar hittills.

  • Sirius har visat deras offensiva kvalitet. Salech har nätat tre gånger om.

  • Brommapojkarnas ligamatcher har ett snitt på 4,25 mål/match såhär långt.

Upp till 1500 kr spelkrediter

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Positiv och underhållande start

Det har minst sagt varit en händelserik inledning för Brommapojkarna. De har bjudit på väldigt underhållande matcher och det har varit i en positiv bemärkelse. De har inte varit rädda för att fylla på i offensiven och de har verkligen fått utdelning för sitt anfallsspel. Det vi ställdes oss frågande till i början av säsongen, kring vem som skulle göra målen, har BP svarat upp på bästa möjliga sätt. De har en otrolig målskörd och det är flera spelare som har bidragit till detta.

BP befinner sig på en tredjeplats efter fyra omgångar, en smakstart med andra ord. De har stått för hela elva mål på fyra matcher, samtidigt som de blivit sårade av motståndarna i ett par av matcherna. Men helheten har varit riktigt stark med sju poäng på fyra matcher, där BP har varit det laget som skapat mest i samtliga matcher. Med det här positiva beskedet och en fin 0-2 seger i helgen borta mot Halmstad, tror vi att målskörden fortsätter på Grimsta IP. BP har redan åtta olika målskyttar, vi tror att någon av dem dyker upp i målprotokollet under onsdagen.

Förtjänade mer

På förhand tror vi att Sirius skulle vara relativt nöjda med sex poäng efter fyra omgångar. Det ska sägas att de har mött ett tufft Djurgården på Tele2 Arena, därför känns det som en klart godkänd start för deras del. De fick sig en smakstart med två övertygande segrar mot Halmstad och Kalmar. Den enda matchen där finns ett missnöje kring är helgens match mot Värnamo.

Spelmässigt tyckte vi att Sirius var det klart bättre laget och de hade chanserna för att vinna hemma på Studenternas IP. Det saknades skärpa i sista tredjedelen, något vi tror var mer än tillfällighet, då vi anser att kvaliteten är så pass bra där framme. Sirius var värda att näta i den matchen, istället var det Värnamo som vann genom en fint slagen frispark av Zeljkovic. Sirius har den offensiva kvaliteten för att näta mot ett Brommapojkarna där offensiven varit klart bättre än defensiven. Det är två lag som gillar att anfalla med fart och onsdagens match spelas på konstgräs, ett underlag som båda lagen trivs med.

fotboll, Allvenskan
|
units: 3/5 - spelstopp: 19:00
Brommapojkarna - Sirius
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.