Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hamburger SV snittar 6.7 hörnor/match i ligaspelet.

  • Hamburger SV har löst spelet i fem av deras sex senaste hemmamatcher.

  • Det är oerhört viktiga poäng på spel. Vi tror att HSV kommer spela en offensiv fotboll för att jaga den eftertraktade trepoängaren.

  • HSV skapade fem hörnor i deras senaste inbördes möte på Volksparksstadion.

  • Arminia Bielefeld spelar oftast med en 4-2-3-1 formation vilket gör deras ytterbackar ganska sårbara emellanåt.

Viktiga poäng på spel

Det är ett spännande toppmöte som väntar i den tyska andraligan under söndagen. Det är nämligen tabelltvåan Hamburger SV som tar emot serieledarna Arminia Bielefeld hemma på Volksparkstadion. De sistnämnda har dragit ifrån rejält i toppstriden och befinner sig just nu hela sju poäng framför HSV.

Det är oerhört viktiga poäng som står på spel under söndagen. Hamburger SV har nämligen två lag som jagar bakom, Stuttgart och Heidenheim. Hemmalaget var favoriter till att gå upp förra säsongen men föll på målsnöret med en poängs marginal. Klubben har inte råd att mista en av Bundesliga-platserna två år i rad. Vi tror att HSV kommer till söndagens match med en offensiv taktik för att jaga en livsviktig trepoängare. Hemmalaget snittar 6.7 hörnor per match den här ligasäsongen, vi tror inte att det blir annorlunda trots att serieledarna kommer på besök.

Serieledarna på besök

Arminia Bielefeld sitter i förarsätet när det kommer till de eftertraktade Bundesliga-platserna. I skrivande stund hittas laget sju poäng ovanför Hamburger SV och ser väldigt svårslagna ut i dagsläget. Gästerna har endast förlorat två av deras 26 ligamatcher den här säsongen vilket lägger grunden för deras maffiga 52 poäng.

Gästerna slutade på en stabil sjundeplats ifjol, därmed kommer den här kanonsäsong som en liten chock för oss alla. Tränaren har verkligen fått ihopa en slagkraftig spelartrupp med flera utropstecken. Anfallaren Fabian Klos har öst in mål och hittas högst upp i skytteligan med sina 17 fullträffar. Senast Arminia Bielefeld gästade Volksparkstadion fick de sig en rejäl känga och slutresultatet skrevs till 3-0. Gästerna spelar oftast en 4-2-3-1 formation vilket gör ytterbackarna ganska sårbara emellanåt. Vi tror att detta kommer resultera i mycket hörnor för hemmalaget!

Speltips.se ger tipset:

HSV över 4.5 hörnor hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/5 kl 11.36

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.