Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet satt när Mainz gästade Köln i omstarten.

  • Leipzig är ett väldigt anfallsglatt lag, inblandade i mycket mål, ofta!

  • Leipzig fick bara 1-1 hemma mot Freiburg senast, revanschlust i bortalaget!

  • Leipzig har gjort 30 mål under sina 13 bortamatcher den här säsongen.

  • Mainz har gjort 36 mål på sina 26 ligamatcher den här säsongen, men man har också släppt hela 55 stycken.

Tufft

Mainz kryssade i omstarten, när Köln bjöd upp till motstånd. Nu väntar ett tuffare motstånd, men på hemmaplan, där man iförsig spelar inför tomma läktare och inte får den riktiga stämningen i ryggen. Leipzig kommer bli en hård nöt att knäcka, men man skall absolut inte räknas bort. Här tror jag att man kan få in nån boll, och frågan är bara hur man ställer upp sig till bortalagets press. För det lär bli en hel del press mot det egna målet, och håller man tätt kan man lösa poäng, men annars blir det en tuff afton för Quaison och hans gäng.

Fyra mål senast, och jag förväntar mig något likadant den här gången, Mainz kan hjälpa till i detta spel, men jag håller gästerna som den stora bidragande faktorn till spelet. Över 2.5 mål!

Snittar hög siffra

Leipzig kommer till Mainz med ett resultat man är mindre nöjda med, när man kryssade på hemmaplan mot Freiburg senast. Detta vill man såklart vända på när man åker till bottenlaget Mainz hemmaplan, något som är högst troligt. Men vi ger oss inte in på det raka spelet på laget, vi klickar istället överspelet i mål, då jag tror detta kan bli ett riktigt målkalas, eller iallafall nå minst tre mål. Leipzig är ständigt inblandat i mycket mål, och med sin starka offensiv kan detta bli ett spel som vi sitter bra med.

Här är man dessutom stora favoriter då man besitter betydligt mer kvalitéer än Quaisons Mainz. När man också åker dit med lite revanschlust så är det bara sätta sig tillbaka och se ett hungrigt Leipzig, som förhoppningsvis har en mycket fin elva uppställd. Överspelet i dessa matcher skall alltid undersökas och så gör vi idag, över 2.5 mål till ett litet odds klickas med medelstor insats! Framåt Forsbergs Leipzig.

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.