Mardrömsmatch för Barcelona senast, när man åkte på stryk av Granada. Lionel Messi var tillbaka i spel i andra halvlek, men stod inte för något som stack ut. En tung förlust, som man gärna glömmer snabbt genom att vinna mot Villarreal. Barcelona gör mål, i bägge halvlekarna!

Match: Barcelona – Villarreal (La Liga) | Speltips: Barcelona att göra mål i båda halvlekarna | Odds: @1.61 | Units: 2/5 | Spelstopp: 21:00

Rygga till 1.61 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Revansch

Barcelona vill aldrig se sig själva förlora som senast igen – förlusten 0-2 mot Granada var hemsk i katalanernas ögon. Det var ett uppgivet och tunt Barcelona som under helgen förlorade mötet mot Granada. Det som skulle bli Lionel Messis glädjefulla återkomst i La Liga blev i princip tvärtemot. En tung förlust mot ett tippat bottenlag. Barcelona har som många vet inte börjat säsongen på ett övertygande bra sätt. Real Madrid, samt sju andra lag är före efter fem omgångar och under tisdagen möter man sjuan Villarreal, ett möte som kan ta Barcelona tillbaka till toppen under tidig säsong.

Barcelona kommer, förhoppningsvis, starta med Lionel Messi från start den här gången. Man har inte råd att chansa längre, då man tappat alldeles för många poäng tidigt under säsongen. Ligan är bara fem omgångar gammal och man har ett bra grepp om säsongen ändå, men det är absolut ingen vidare inledning. Vi får se om argentinaren och hans första start den här säsongen kan göra något annorlunda. En trio med Suarez och Griezmann hade varit intressant att se. Barcelona är revanschsuget och kommer gå ut fullt från minut ett här. Camp Nou är man starka på och det är sällan som någon större skräll sker där.

Bra inledning

Villarreal hänger på toppen i La Liga, den här säsongen. Man har till sina förutsättningar stått för en okej inledning av säsongen och är före kommande motståndare Barcelona med en poäng. Nu har man chansen att fortsätta såra ett Barcelona som saknar flytet under inledningen. Villarreals form är det inget fel på och man står just nu på tre matcher utan förlust, där det är två vinster och en oavgjord mot giganten Real Madrid. Villarreal har utan tvekan varit nöjda med sin inledning och när Barcelona väntar har man både chans på skräll och att lyfta högre i tabellen. En mycket tuff uppgift, men ingenting är omöjligt och man har redan tagit poäng mot Real Madrid den här säsongen.

Villarreal har under sommaren fått in Raul Albiol och Alberto Moreno, två nyförvärv som absolut gör truppen starkare. Detta är bara två av Villarreals nya spelare och det är en stadig och intressant trupp man kommer in i säsongen 19/20 med. En fin start på säsongen är ett faktum, men när man gästar ett revanschsuget Barcelona kan första förlusten på tre matcher komma. En tuff bortamatch, där en viss Lionel Messi behöver stoppas.

Speltips: Barcelona att göra mål i båda halvlekarna

Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Barcelona är mycket revanschsuget efter torsken mot Granada senast.

  • Spelet sitter i tre raka möten mellan lagen.

  • Lionel Messi förväntas göra sin första ligastart för säsongen.

  • Barcelona är klasser bättre än Villarreal på hemmaplan, när det stämmer.

  • Tuff inledning på ligasäsongen för Barcelona som nu behöver imponera mot ett formstarkt Villarreal.

Högst odds hittade jag 23/9 kl 12:00 hos Bet365 som ger 1.61. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1.61 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.