B. Munchen håller nollan hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/9 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bayern München höll nollan senast lagen möttes.

  • Bayern Munchen har vunnit 23 matcher i rad.

  • Bayern Munchen har hållit nollan i tre raka matcher – mot Schalke, PSG och Lyon.

  • Sevilla är bra, men här är hemmalaget så bra att det blir en klasskillnad att prata om.

  • Bayern Munchen är helt överlägsna i världen för tillfället.

Favoriter

Bayern Munchen går mot nästa uppgift den här säsongen. Nu väntar Super Cup-mötet mot Sevilla, där man återigen står som storfavoriter. Det är ett respektabelt motstånd med mycket kvalitet som står på andra sidan, men det går icke att förglömma hemmalagets storhet den här kvällen. Bayern Munchen var tillbaka i ligaspel senast, en affär med Schalke som man vann med hela 8-0 (!). Ett bevis på att man håller en klass nära den man höll när Champions League bärgades senaste säsongen. Det har gått alldeles för kort tid där emellan, för att man skall tappa den här titeln. Bayern Munchen kommer mosa Sevilla spelmässigt, trots att motståndet håller bra klass.

Att Bayern Munchen har ett starkt försvar har vi sett förr. Man har hållt nollan i tre raka matcher (Schalke, PSG och Lyon). Nu väntar en uppgift där man återigen kommer äga en del boll, med sitt starka självförtroende från senast. Det här blir en ensidig historia, om ni frågar undertecknad. Bayern med nya anfallstrion Sade, Lewandowski och Gnabry blir giftiga framåt och löser en övertygande seger i finalen.

Tuff uppgift

Säg vad man vill om Sevilla, men laget håller en mycket hög klass. Det visade man inte minst när man vann Europa League senaste säsongen, en turnering som man mer eller mindre prenumererat på senaste säsongerna. Det här är ett lag som håller hög klass, som nämnt tidigare. I jämförelse med dagens motstånd är man dock inte på samma nivå. Klasskillnad råder, när Bayern Munchen möter Sevilla i Super Cup-finalen. Senast lagen möttes var i Champions League 2018, två resultat som inte går att nämna för mycket här – men dagens hemmalag lyckades hålla nollan den gången.

Precis som den här gången klickar vi att tyskarna håller nollan, till fina 2.62, ett odds som är välvärt att testa. Det också det oddset som har mest värde, när jag försöker få fram klasskillnaden mellan lagen. Att hemmalaget kommer göra några mål i den här matchen ger inte speciellt mycket, inte heller den raka segern eller handicapsspelen – därför väljer jag denna typen av spel. Jag tror att Sevilla får det tufft med målskyttet och Bayerns dominans.

Speltips.se ger tipset:

B. Munchen håller nollan hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/9 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.