Juventus jagar serieledning i den femte omgången av Serie A när man ställs mot nykomlingarna Brescia. Tisdagens bortalag har inte briljerat offensivt på resande fot i ligan hittills, vi klickar underspelet.

Match: Brecia – Juventus (Serie A) | Speltips: Juventus under 2,5 mål | Odds: @1.53 | Units: 1,5/5 | Spelstopp: 21:00

Rygga till 1.53 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Imponerat i defensiven

Brescia är nykomlingar i italiens högstadivision. Man lyckades med knappa marginaler vinna Serie B förra säsongen och får nu ta del av det italienska finrummet. Med fyra matcher spelade har man stått för ett godkänt facit, två matcher vunna och två matcher förlorade. Däremot har man inte haft ett speciellt tufft spelschema. Man förlorade mot Milan på San Siro och utöver det har man ställts mot lag som Cagliari, Udinese och Bologna.

Laget har visat upp en bra defensiv i majoriteten av matcherna, man har bland annat hållit nollan mot både Cagliari och Udinese. Faktum är att tre av lagets fyra ligamatcher slutat med sammanlagt ett mål, där undantaget var senaste hemmamatchen mot Bologna då man bjöd på en riktigt målfest som Bologna vann med 4-3. Noterbart är dock att Brescia drog på sig ett rött kort och Bologna kunde således briljera framåt. Addera därtill att Brescia endast släppte in 42 mål på 36 matcher i Serie B förra säsongen.

Sitter i båda bortamatcherna hittills

Efter att Juventus inte lyckats vinna mot Fiorentina är det nu Inter som leder serien efter fyra omgångar. Det är således viktiga poäng som står på spel för Juventus del när man reser till Brescia. Juventus har full pott på hemmaplan där man spelat två matcher men man har inte haft det lika enkelt på bortagräs. I seriepremiären var man gäster på Stadio Ennoi Tardini när man mötte Parma i en historia som slutade 1-0 till Juventus. I andra bortamatchen spelade man mot Fiorentina där man som bekant fick dela på potten efter 0-0.

Ser vi till förra årets säsong av Serie A får vi fram att Juventus hade ett målsnitt på 1,84 mål per match – ett rätt lågt snitt för ett lag av den kapacitet man besitter. Nu har man förvisso bytt tränare från Allegri som spelade väldigt defensivt, men siffrorna är ändå rätt talande. Dessutom har vi inte fått se ultraoffensiv fotboll med Sarri heller. Detta i kombination med att de regerande italienska mästarna inte gjort mer än ett mål på två bortamatcher än så länge gör att vi upplever underspelet väldigt spelvärt. Juventus löser dessutom spelet i sexton av sina sjutton senaste tävlingsmatcher. Men, Juventus besitter en grym offensiv och man vet aldrig vad laget kan hitta på under en bra dag. Vi väljer därför att hålla ner på insatsen och investerar 1,5 units i detta spelet!

Speltips: Juventus under 2,5 mål

Jag väljer att spela på Juventus under 2,5 mål. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Brescia har hållit nollan i två av de fyra inledande matcherna i ligan

  • Tre av Brescias fyra ligamatcher har slutat med sammanlagt ett mål

  • Juventus har gjort blott ett mål på två bortamatcher i ligan

  • Spelet sitter i sexton av Juventus sjutton senaste tävlingsmatcher

  • Brescia hade ett riktigt fint defensivt facit förra säsongen då man släppte in 42 mål på 36 ligamatcher

Högst odds hittade jag 22/9 kl 20:00 hos Bet365 som ger 1.53. Min investering i detta spel blir 1,5/5 units!

Rygga till 1.53 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.