Jag väljer att spela på över 2,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Club Brugge har löst spelet i fyra av deras fem senaste ligamatcher.

  • Oud-Heverlee Leuven har löst överspelet med råge i fyra av deras fem senaste ligamatcher.

  • Club Brugge besitter en väldigt vass offensiv som snittat två mål framåt per ligamatch den här säsongen.

  • Brugges stortalanger Noa Lang och De Ketelaere imponerade rejält i CL-matchen mot Paris Saint Germain.

  • Spelet satt i deras två inbördes möten förra säsongen.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Över 2,5 mål hos Comeon

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Club Brugge fortsätter att imponera

Club Brugge går som tåget i belgiska Jupiler Pro League. Förra säsongen vann klubben ligatiteln återigen och det var 17:e gången i historian. Medan storklubben Anderlecht har haft det tufft på senaste har det varit just Club Brugge som dominerat den inhemska ligafotbollen. Även i nuvarande säsongen hittar vi Club Brugge högst upp i tabellen.

Mästarna har inlett med fem segrar, två oavgjorda och en förluster efter åtta omgångar. Detta facit ger laget en skörd på 17 poäng vilket betyder att de är en poäng framför tabelltvåan USG. Club Brugge imponerade kraftigt i den första Champions League-matchen mot giganten Paris Saint Germain. På förhand var det många som trodde att trion Neymar, Mbappe och Messi skulle ha lekstuga den här aftonen, men det blev snarare tvärtom. Brugges stortalanger Noa Lang och De Ketelaere stal rubrikerna med deras imponerande insatser. Det är två spelare som kommer vara högintressanta för storklubbarna under nästa transferfönster.  Vi väljer att syna överspelet inför fredagens batalj och Brugge har löst detta i fyra av deras fem senaste ligamatcher. Hemmalaget snittar två mål framåt per ligamatch den här säsongen och gästerna kommer få det tufft att stoppa deras sylvassa offensiv.

Målrika matcher

Gästerna Oud-Heverlee Leuven är en relativt okänd klubb för många. De har faktiskt spenderat en hel del säsonger i den belgiska andraligan men i år gör de sin andra raka säsong i Jupiler Pro League. Förra säsongen slutade laget på en elfteplats som nykomling och säkrade kontraktet med råge. De var bara tre poäng ifrån att knipa en plats i Qualifying Round som är ett slutspel för lagen mellan femte och åttondeplats.

I den nuvarande säsongen har det gått lite sämre för Oud-Heverlee Leuven. I skrivande stund hittas laget näst längst ner i tabellen med sju inspelade poäng. Det är fortfarande väldigt jämnt i tabellen och gott om tid att klättra. Klubben behöver inte vara oroliga hittills men under fredagen krävs det en otrolig prestation ifall de ska ta poäng. Det har bjudits på en hel del mål i gästernas matcher också, Leuven har löst överspelet i fyra av deras fem senaste matcher.

fotboll, Jupiler Pro League
|
units: 3/5 - spelstopp: 20:45
Club Brugge - Oud Heverlee Leuven
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.