Under tisdagskvällen tar League Two-klubben Colchester emot Tottenham Hotspurs. Klasskillnad råder och vi klickar därmed i ledningen redan i halvtid!

Match: Colchester – Tottenham (EFL Cup) | Speltips: Tottenham leder i halvtid | Odds: @1.53 | Units: 2/5 | Spelstopp: 20:45

Rygga till 1.53 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Huserar i fjärdedivisionen

Under tisdagskvällen bjuder den engelska fotbollen på massvis med cupmatcher. Det är EFL Cup som är på agendan, vi riktar blickarna mot mötet mellan Colchester och storklubben Tottenham Hotspurs. Hemmalaget Colchester är en klubb som till vardags spelar i den engelska fjärdedivisionen vid namn League Two. Klubben stod för en galen skräll när de slog ut Premier League-klubben Crystal Palace i EFL Cup efter en dramatisk straffläggning. Men nu väntar alltså ett ännu starkare motstånd för Colchester United.

Colchester har spelat tio matcher i ligaspelet den här säsongen. Det har blivit fyra vinster, tre oavgjorda och tre förluster vilket har resulterat i en tiondeplats just nu. Likt Championship och League One, innehåller även League Two hela 24 lag med en oerhört jämn tabell. I ligaspelet besitter laget en ganska fin form, men tisdagens match är på en helt annan nivå. Det råder extrem klasskillnad mellan dessa två lagens spelartrupper i både pris och kvalitet. Colchester har stött på storklubben Tottenham en gång tidigare, det var 2016 och slutresultatet skrevs till bekväma 1-4 till PL-laget. Spelet satt eftersom att Nacer Chadli tryckte dit 0-1 i 27:e minuten. Vi tror att Tottenham blir alldeles för svåra för hemmalaget och klickar därmed i ledningen i paus.

Klasskillnad

Tisdagens möte är en match som Tottenham ska gå segrande ur alla dagar i veckan. Men vi vet att EFL Cup används för att lufta sina trupper, därmed kommer vi nog få se en hel del rotation ifrån Pochettinos håll. Men vi ser inte att rotationen ska bli något problem under tisdagskvällen eftersom att Tottenham besitter en bredd i spelartruppen. I senaste ligamatchen mot Leicester hittades till exempel spelare som Christian Eriksen, Lucas Moura, Eric Dier och Victor Wanyama på bänken. Det är spelare som besitter oerhört mycket erfarenhet ifrån Premier Leauge. Dansken Eriksen och Lucas Moura håller en riktigt hög PL-nivå dessutom. Vi kan förvänta oss att se en del av dessa namnen starta mot Colchester.

Som sagt förlorade ju Spurs mot Leicester i helgens ligamatch. PL-klubben har därför inte råd med ännu ett nederlag under den här veckan. Nästa lördag tar laget emot Southampton i hemmaborgen. Hittills har Tottenham blandat och gett i upptakten av säsongen 19/20. I skrivande stund befinner sig laget på en sjundeplats med åtta inspelade poäng. Vi förväntar oss ett hungrigt Tottenham som ställer ut en ganska stark startelva toppad med några unga talanger. Spelet har suttit i deras fyra senaste matcher därmed väljer vi att syna ledningen i halvtid även under tisdagen då ett svagt Colchester står för motståndet.

Speltips: Tottenham leder i halvtid

Jag väljer att spela på att Tottenham leder i halvtid. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Det råder en extrem klasskillnad mellan dessa två lagens spelartrupper.

  • Tottenham har löst spelet i fyra raka matcher.

  • Spelet satt i deras senaste inbördes möte.

  • Vi förväntar oss att se en ganska stark startelva ifrån Tottenham. Eriksen, Moura, Dier, Wanyama och Davies satt alla på bänken i senaste ligamatchen mot Leicester.

  • Colchester befinner sig just nu på en tiondeplats i den engelska fjärdedivisionen.

Högst odds hittade jag 22/9 kl 18:15 hos Bet365 som ger 1.53. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1.53 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.