St gallen över 0.5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/9 kl 20.30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • St. Gallen har gjort mål i 15 av deras 16 senaste matcher.

  • AEK Aten har förlorat tre av deras fyra senaste matcher.

  • St. Gallen vann sin ligapremiär med 1-0 mot FC Sion.

  • Dessa två lagen har relativt dålig koll på varandra. Det är deras första möte någonsin under torsdagskvällen.

  • St. Gallen mäktade med 79 mål på 36 ligamatcher förra säsongen.

Brukar hitta nätet

Torsdagen är kommen och vi riktar blickarna mot den välkända Europa League. Vi är inne i den tredje kvalrundan och gruppspelet börjar närma sig med storsteg. Men det gäller att prestera i de två sista rundorna innan man kan blicka mot det berömda gruppspelet. Klubben St. Gallen tar emot grekiska AEK Aten under torsdagskvällen.

Hemmalaget St. Gallen spelar till vardags i den schweiziska högstaligan vid namn Super League. Den schweiziska toppfotbollen domineras fullständigt av Young Boys. St. Gallen brukar vara med och fajtas i toppen av tabellen men har fortfarande en bit kvar till toppkonkurrenterna Young Boys och Basel. Trots att St. Gallen är landets äldsta klubb – har de haft relativt lite framgång under alla dessa år. Men deras andraplats förra säsongen var ett steg i rätt riktning. Hemmalaget mäktade med hela 79 mål på 36 ligamatcher förra säsongen, den nya säsongen inleddes med en seger i premiären. Med hemmaplan som fördel, tror vi att St. Gallen hittar nätet mot grekiska AEK Aten. De har gjort mål i 15 av deras 15 senaste matcher.

Topplag i Grekland

Det är alltså den grekiska klubben AEK Aten som reser till Schweiz inför torsdagen. AEK Aten slutade på stark tredjeplats i tabellen förra säsongen vilket ledde till det nuvarande kvalspelet i Europa League. Detta är båda klubbarnas första match i det stundande kvalspelet, och St. Gallen har fått fördelen att spela på hemmaplan.

AEK Aten är ett givet topplag i den grekiska ligafotbollen. Men själva guldstriden brukar visserligen vara mellan klubbarna Olympiacos och PAOK under de senaste åren. Aten har endast hunnit spela en match av den nya ligasäsongen, premiären slutade i en bortaseger mot Panetolikos. Men gästerna har trots allt förlorat tre av deras fyra senaste matcher. Nu väntar ett Europa League-möte mot okända St.Gallen, vi tror att hemmalaget kan chocka trots att gästerna bär favoritskapet.

Speltips.se ger tipset:

St gallen över 0.5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/9 kl 20.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.