Match: Zenit St Petersburg-Orenburg (Ryssland Premier League) | Speltips: Zenit -1 | Odds: 1,72 | Spelstopp: 18:30 | Spelbolag: CherryCasino

Ett obesegrat Zenit tar emot Orenburg i ligaspelet och ska man ta över förstaplatsen krävs tre poäng här. Det råder dock stor klasskillnad och ettan är väldigt stark.

Zenit på hemmaplan är en maktfaktor i den ryska ligan, nu tar man emot nästjumbon Orenburg och det kan inte sluta med annat än storseger för hemmalaget. Zenit befinner sig på en andraplats i ligan, tre poäng bakom ligaledarna Spartak Moskva dock med en match mindre spelad. Sex segrar och ett kryss har det blivit totalt sätt på de sju senaste matcherna och inte mycket tyder på att man lättar på gasen här. Orenburg kommer med två förluster på de tre senaste samtidigt som man ännu inte vunnit en bortamatch i ligaspelet.

Ren och skär klasskillnad här och det luktar storseger för Hulk och comany. Zenit -1 finns att plocka till fina 1,72 och det spelas alla dagar i veckan, med tanke på att man löst samma lina i tre av de fyra senaste matcherna, mot betydligt svårare motstånd. Lycka till vid rygg!