Match: Celta Vigo – St. Liege | (Europa League) | Speltips: Celta Vigo över 1,5 mål | Odds: 1,65 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: 10Bet

Har kikat lite på dagens utbud och hittat mycket fint, häng på!

Hemmalaget Celta Vigo har fått en rätt så fin start på säsongen och ligger i skrivande stund placerade på en nionde plats i tabellen. Det skiljer dock inte mer än ynka 5 poäng upp till fjärdeplatsen och den ska absolut inte vara omöjlig att ta om man gör det man ska. Laget är väldigt starka på hemmaplan, för tillfället har man 8 raka matcher utan förlust och då har Barcelona, Valencia och Ajax m.fl. besegrats.

St. Liege har jag lite sämre koll på men jag vet att man spelar i den Belgiska högstaligan och har gått lite knackigt i inledningen. Man ligger en bra bit ifrån toppen och har endast en seger på de sju senaste matcherna man spelat, Europa League inräknat. Det är med andra ord ett formsvagt lag som kliver ut på planen ikväll och frågan är om man kan höja sig såpass mycket som krävs för att rå sig på Celta Vigo.

Ett riktigt hemmastarkt Celta Vigo som har gjort 2 eller 3 mål i sju raka hemmamatcher nu. Varför jag spelar just över 1,5 mål för hemmalaget är eftersom man även är kaptabla till att släppa in mål bakåt även fast man gör ett par framåt. Jag testar över 1,5 mål för Celta Vigo hos 10Bet till 1,65x pengarna.