Match: Dallas Mavericks-LA Clippers (NBA) | Speltips: Dallas över 90,5 poäng | Odds: 1,83 | Spelstopp: 02:30 | Spelbolag: 10BET

Ett mycket formsvagt Dallas Mavericks tar emot säsongens utropstecken LA Clippers, detta slutar nog endast på ett sätt, men lyckas Dallas lösa poänglinan?

Att Dallas poänglina ligger på 90,5 säger nog det mesta om lagets säsong såhär långt. Dallas har förlorat de sex senaste matcherna, och totalt sett har man förlorat åtta av de tio senaste. Inte mycket talar för att man kan hota Clippers inatt, ett Clippers som går som tåget just nu med nio segrar på de tio senaste matcherna. Senast besegrades Toronto Raptors hemma, och formen hos gästerna är ruskigt bra för tillfället. Trots detta så tror jag faktiskt Dallas löser minst 91 poäng inatt, och med det sagt så tror jag ändå man åker på storstryk. Men hemmalaget får faktiskt tillbaka Nowitzki och Bogut här och det är välkomna krafter minst sagt, sedan måste man ha i åtanke att Dallas löst minst 91 poäng i åtta av de tio senaste mötena med Clippers.

Dallas över 90,5 tycker jag är ett riktigt bra spel till fina 1,83. Lycka till vid rygg!