Match: Hapoel Beer Sheva-Inter (Europa League) | Speltips: Över 0,5 första halvlek | Odds: 1,52 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: 10BET

Hapoel Beer Sheva tar emot italienska Inter under torsdagskvällen, och en förväntad matchbild är att israeliterna blir ordentligt tillbakapressade.

Inter har stått för en katastrofal säsong hittills, inte minst i Europa League där man ligger sist i gruppen med blott en seger av fyra möjliga. Mot Hapoel blev det en pinsam förlust hemma med 0-2, och detta är en match man helt enkelt måste vinna för att hålla kvar vid det lilla avancemang-hopp man har. Ny tränare för laget från Milano är Stefano Pioli, som gjorde sin första match som tränare för Inter i helgens Milanoderby som slutade 2-2. Här har jag hittat ett väldigt intressant spel, att det blir minst ett mål i första halvlek. Jag menar, 1,52 är ett riktigt bra odds, ett vanligt odds på detta spel brukar ligga runt 1,35-1,40. Med tanke på att Inter måste pressa ordentligt från första minuten tror jag att en hel del kontringsmöjligheter kommer dyka upp för hemmalaget. Helt ärligt tror jag något lag spräcker målnollan i första halvlek. Dessutom kommer hemmalaget från två riktigt målrika matcher i ligaspelet, två raka 5-1-vinster.

Över 0,5 mål i första halvlek till 1,52 måste väl vara ett fynd? Lycka till vid rygg!