Match: St.Etienne – Mainz | (Europa League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,85 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10Bet

Vad tror vi? Lagens två tidigare möten mot varandra har slutat 1-1, så även idag kanske?

 

Hemmalaget St. Etienne ligger i mittenskiktet på tabellen och ser ut att få fokusera på att hålla sig på den övre halvan av tabellen men någon topp placering blir det inte. Man har varken imponerat eller gjort bort sig hittills, det har mestadels blivit oavgjort eller vinst med knapp marginal. Man gör nästan alltid mål men fler än två blir det ytterst sällan faktiskt. Jag skulle vilja säga att man är ett typiskt mittenlag i Ligue 1 men inte mer än så.

Motståndarna för dagen heter Mainz och håller till vardags hus i Bundesliga där man varit väldigt ojämna. I den ena matchen kan man vinna enkelt och göra flera mål för att i nästa match förlora med klara siffror mot ett likvärdigt motstånd. Jag tycker mig se att man saknar stabilitet och troligtvis är det därför som 7 av de senaste 9 matcherna slutat med BLGM. Man har absolut inga problem med målskyttet men försvaret kan ibland läcka väldigt mycket.

Det är svårt att säga hur lagen ska stå sig mot varandra när man spelar i två helt olika ligor mot helt olika lag. Man har dock mötts två gånger tidigare och då har det slutat 1-1. Jag tror att vi får se en liknande match idag och framförallt eftersom båda lagen behöver ta poäng här. Jag testar BLGM hos 10Bet till 1,85x pengarna!