Match: Boston Celtics-Oklahoma City Thunders (NBA) | Speltips: Oklahoma +6,5 | Odds: 1,91 | Spelstopp: 01:30 | Spelbolag: COOLBET

Det är upplagd för en riktigt het match när Boston Celtics tar emot Oklahoma City Thunders inatt.

2,70, smaka på den. Att hitta Oklahoma City Thunders till det oddset på spelmarknaden händer inte varje dag, och det måste utnyttjas. Visst har Celtics fyra raka segrar inför nattens drabbning, men Oklahoma City Thunders kommer absolut inte vika ner sig och detta kommer bli betydligt jämnare än vad oddsen visar. Har man Russel Westbrook aka mr. Triple-double i laget så är man aldrig uträknade, och man är framför allt inga underdogs. De senaste säsongerna har bjudit på riktigt heta matcher lagen emellan, och det är rätt så stor fördel Oklahoma City Thunders som vunnit åtta av de tio senaste mötena. Jag har en stark feeling på tvåan här, eller handicap-linan för den som spelar lite säkrare på förhand (mig själv inkluderat).

Russel Westbrook har MVP-titeln i sikte, men har så rätt tuff konkurrens i form av James Harden som enligt mig leder loppet. Här gäller det att visa vägen, och har Russel en standard Russel-kväll med en signerad triple-double, ja då är segerchanserna goda. Oklahoma +6,5 ser jag som ett mycket fint spel till 1,91. Lycka till vid rygg!