Match: Minnesota Timberwolves-Sacramento Kings (NBA) | Speltips: Sacramento +6,5 | Odds: 1,90 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: COOLBET

En intressant match väntar när Minnesota Timberwolves tar emot Sacramento Kings.

Sacramento Kings stod för en riktigt stark insats när man besegrade Portland Trail Blazers för ett tre dagar sedan. DeMarcus Cousins stod för en av sina bästa insatser i karriären med 55 poäng och 13 rebounds, och det här är en spelare jag verkligen gillar. Det är något med Cousins som gör det lätt för människor att såga honom, kanske är det attityden men jag gillar det. Karaktär rakt av. För Sacramentos del följdes segern mot Portland upp med en ny seger senast när Utah Jazz besegrades, och för Cousins del blev det ”endast” 21 poäng. Jag gillar det jag ser av laget, och det känns som att Cousins hittat en ny växel i sitt spel, något som ger hela laget en extra dimension i spelet.

Timberwolves har två raka segrar i bagaget och det här blir minst sagt en jämn och tuff tillställning, precis som tidigare säsonger. Fem vinster vardera har lagen på de tio senaste drabbningarna. Kan verkligen sluta hur som helst, men tycker oddsen på Sacramento är alldeles för höga för att inte testas. Jag spikar Sacramento +6,5 till 1,90, sett spel som enligt mig bör sitta fem dagar i veckan!