Match: Hamburg-Bayern Munchen (Bundesliga) | Speltips: Bayern -1 | Odds: 1,62 | Spelstopp: 15:30 | Spelbolag: CherryCasino

Ett formsvagt Hamburg tar emot giganterna Bayern Munchen och inte mycket tyder på att hemmalaget kan störa de tyska maskinerna.

Hamburg är riktigt värdelösa för tillfället. Ingenting verkar stämma för detta lag, som även hade sportsliga problem större delar av förra säsongen. Den här säsongen inledde man med ett kryss mot Ingolstadt, sedan har det blivit tre raka förluster mot Leverkusen, Leipzig och Freiburg. Och skulle inget större mirakel ske kommer man även åka på rejält med stryk när självaste Bayern Munchen kommer på besök.

Vad kan man säga om detta Bayern? Sju raka vinster, varav fyra i ligaspelet. Samt hela 14-1 i målskillnad, förkrossade statistik som talar sitt tydliga språk. Dortmund blir nog det enda laget, om ens de, som kan hota och eventuellt utmana Bayern under säsongen. Här har Hamburg inte skuggan av en chans att ta poäng, hemmaplansfördelen till trots. Stekhete Lewandowski fortsätter att spotta in mål för sitt Bayern, polacken ligger på fem fullträffar i ligan hittills och frågan är vad den siffran kommer ligga på efter dagens match.

Att Bayern ska vinna med två måls skillnad ska vara skrivet i sten sett till hur dåliga Hamburg är just nu, och jag förväntade mig ett odds på max 1,35-1,40. Istället får vi hela 1,62 på Bayern -1 handicap och den måste synas, det är Bayern Munchen vi snackar om. Samma lag som krossade Hamburg hemma med 8-0 förra året. Bayern -2 finns till 2,50 för den som gillar att ta större risker, men jag kör på det säkra alternativet. Lycka till vid rygg!