Match: Palermo-Juventus (Serie A) | Speltips: Juventus Ö1,5 | Odds: 1,45 | Spelstopp: 18:00 | Spelbolag: CherryCasino

Palermo tar emot Juventus i Serie A och jag vill passa på att bjuda på ett rätt säkert spel till ett lägre odds. Att Juventus ska göra minst två mål i matchen ser jag som skrivet i sten, oddset ligger på 1,45, ett lite tråkigt odds men då många ofta brukar fråga mig om “säkra lågoddsare” kan jag bjuda på denna godbit. Hade passat perfekt som dubbelvirke.

Om man bortser från förlusten mot Inter har Juventus inlett säsongen stabilt, med 12 poäng på de fem inledande matcherna samtidigt som man mäktat med elva mål framåt. Senast studsade man tillbaka omgående efter förlusten mot Inter och krossade Cagliari med hela 4-0. Tror vi kan få se liknande siffror här faktiskt, då Palermo är ganska svaga. En vinst, två kryss och två förluster har det blivit för sicilianarna hittills. Förra säsongen vann Juventus båda mötena, 4-0 hemma och 3-0 borta.

Juventus går väldigt sällan mållösa, det känner de flesta nog till. Här blir det inget undantag. Tror Higuain kan lösa två mål på egen hand, argentinaren nätade senast mot Cagliari och lär vilja sätta press på Icardi i skytteligatoppen. Tror på 0-3 till Juventus. Att bortalaget gör över 1,5 spelas alltså till 1,45, lycka till!