Axel Olsson|24 januari, 2023, 13:03

Jag väljer att spela på Lindstrom över 0,5 skott på mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lindstrom har gjort imponerande sju mål på 13 ligastarter.

  • Lindstrom är den spelaren som snittar högst antal skott per match i Eintracht Frankfurt.

  • Dansken gjorde mål i senaste ligamatchen mot Schalke.

  • Freiburg släppte in hela sex(!) bollar i senaste ligamatchen mot Wolfsburg.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Överkörning senast

Bundesliga har dragit igång igen och den tyska högstaligan har redan bjudit på några riktiga skrällar. Det var nog inte många som trodde att Wolfsburg skulle slå tabelltrean Freiburg med hela 6-0. Det var en riktigt oväntad överkörning där Wolfsburg var väldigt effektiva och Freiburg stod och sov i försvarsspelet. Det stod 3-0 redan efter 37 minuter och då fanns det inte särskilt mycket motivation kvar hos gästerna. Det var framförallt oväntat med tanke på att Freiburg har visat upp ett väldigt starkt försvarsspel i tidigare omgångar.

Den här förlusten var en mardrömsstart och det ska bli spännande att se hur det här topplaget tacklar en sådan motgång. Försvaret borde iallafall vara lite skakat efter en sådan urladdning och Frankfurt ser nog sin chans att sätta press på dem under onsdagen. Vårt spel inför det här toppmöte handlar främst om gästerna men hemmalagets senaste storförlust är absolut en av faktorerna. Freiburg släppte till hela tio skott på mål och det var alltså ingen tillfällighet att de släppte in deras sex mål.

Succédansken i fokus

Det är oerhört viktiga poäng som står på spel när den oväntade tabelltvåan möter den oväntade tabellfyran. Båda lagen vill befästa sin plats i toppen där det är väldigt jämnt bakom serieledarna Bayern München. Freiburgs chanser till seger har minskat drastiskt efter deras senaste storförlust, samtidigt stärkte Eintracht Frankfurt sina aktier när de vann återstarten mot Schalke – Det var en stabil prestation där Frankfurt stod för en 3-0 seger. Schalke skapade chanser men Frankfurt var mycket mer effektiva framför mål.

En spelare som gjorde en riktigt stark insats i Eintracht Frankfurt var dansken Jesper Lindstrom. Den tekniska yttern har varit strålande den här säsongen och han spelar en huvudroll i det här succélaget. Det blev ett mål och en assist i matchen mot Schalke och det var hans sjunde mål i säsongens ligaspel. Sju mål på 13 ligastarter är ett väldigt bra facit för en ytter och det är inte konstigt att större klubbar har börjat rycka i honom. Den rappa 22-åringen är faktiskt den spelaren som snittar högst antal skott per match i Eintracht Frankfurt. Han är inte feg för att avsluta anfallen och med ett sådant här självförtroende är det betydligt lättare att ta egna initiativ. Lindstrom är med sin rörlighet ett ständigt hot för motståndarna och vi klickar i specialaren som betyder att dansken hittar ett skott på mål mot Freiburg.

fotboll, Bundesliga
|
units: 3/5 - spelstopp: 20:30
Freiburg - Eintracht Frankfurt
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.