real sociedad hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/10 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Sociedad kommer med en riktigt fin form, tre raka vinster

  • Huesca har stött på problem som nykomlingar, sex spelade matcher utan vinst

  • Real Sociedad har endast släppt in två mål på sju matcher hittills

  • Real Sociedad kommer med en formstark offensiv där bland annat Portu levererat på sistone

Serieledarna!

När vi välkomnar sjunde omgången i La Liga är det faktiskt Real Sociedad som leder serien. Visst, de andra stora lagen har inte hunnit spela lika många matcher som “La Real”, men det går inte att förbise det faktum att Sociedad imponerat stort inledningsvis. Laget fick dessutom en fin start på sin resa i Europa League då man vann första gruppspelsmatchen med 1-0.

Till mötet mot Huesca på Anoeta kommer laget med tre raka segrar, och det är inte vilket motstånd som helst man stött på. Vinster på 3-0 mot lag som Betis och Getafe är inga dåliga siffror, här kommer man med en optimal form och en formstark offensiv som ska lyckas säkra tre poäng komfortabelt. Det är däremot inte bara arbetet framåt som ska hyllas, Real Sociedad har visat upp en ramstark defensiv ända sedan säsongsstarten. Faktum är att laget endast släppt in två mål i de sju matcher man hunnit spela denna säsongen.

Tillbaka i La Liga!

Huesca åkte ju ur La Liga 18/19 men nu är man redan tillbaka efter att ha vunnit Segunda förra säsongen. Väl här har man dock inte hittat formen ännu, där man istället radar upp kryss efter kryss. Man är det enda laget tillsammans med Valladolid som inte vunnit en enda match ännu och i förra omgången ställdes lagen mot varandra, men det slutade med kryss där med. Totalt sett har Huesca fem oavgjorda och en förlust inför söndagskvällen. Huesca har alltså visat sig tuffa att besegra, men utöver ett möte mot Atlético Madrid har laget inte riktigt testats mot ett så pass bra lag som Real Sociedad.

Real Sociedad lär stöta på problem på söndag, helt klart, men jag tycker oddset på hemmasegern är på tok för högt. Hemmalagets form är alldeles för övertygande, samtidigt som man även är det betydligt bättre laget på pappret. Jag väljer därmed att klicka en rak seger för Real Sociedad, där Coolbet bjuder på ett ruskigt fint odds.

Speltips.se ger tipset:

real sociedad hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/10 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.