Under 2.5 mål hos Bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/10 kl 14:30

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Det har blivit under 2.5 mål i tre av Wolves fem ligamatcher.

  • Newcastles målvakt Karl Darlow har gjort flest räddningar i hela Premier League.

  • Spelet har suttit i sex av deras senaste sju inbördes möten.

  • Wolverhampton har sina främsta styrkor i försvarsspelet.

  • Wolves offensiv har hämmats en del i och med tappet av Diogo Jota.

Wolves går för tredje raka segern

Wolverhampton har inlett den här säsongen på ett ganska bra sätt. Det har blivit tre vinster på deras fem matcher i Premier League och för tillfället befinner de sig på en sjätteplats. Bortsett från 4-0 förlusten borta mot West Ham har även deras defensiv sett stabil ut, precis som i stora delar av förra säsongen. Målvakten Rui Patrico tillsammans med försvararna Willy Boly, Conor Coady och Romain Saiss har ingett en stor stabilitet där bar och de är även väldigt samspelta.

I offensiven däremot har de ju tappat en av de bättre spelarna i Diogo Jota till Liverpool vilket gör att ansvaret hos Raul Jimenez och Adama Traoré med flera blir ännu större än tidigare. Man ska heller inte glömma bort tappet av högerbacken Matt Doherty, men där verkar Wolves ha hittat en fullgod ersättare i Nelson Semedo från Barcelona. Hur som helst har Wolverhampton stor potential att gå långt i Premier League, framför allt eftersom de inte har något europaspel att tänka på i år heller.

En tuff uppgift för The Magpies

Det såg länge ut som att Newcastle skulle få med sig ett kryss senast mot Manchester United. Men i de sista tio minuterna av matchen gjorde Manchester United tre mål och vann tillslut med 4-1. Ett tungt resultat för Newcastle som nu ställs mot hemmastarka Wolves och i omgången efter mot serieledarna Everton. I just denna match gäller det verkligen för Newcastle att sätta press på Wolverhamptons försvar, för det är inget lag som släpper till varken mål eller ytor för motståndarlaget i onödan. Det kommer ligga ett stort ansvar hos framför allt Callum Wilson och Allan Saint-Maximin.

Just Callum Wilson har stått för fyra av Newcastles sju mål i ligan. Men det kommer inte fungera över en hel säsong att han ensam ska ta hand om det offensiva spelet men det är lite så det har känts under Premier League-inledningen. Och trots att det nödvändigtvis inte har gått dåligt för Newcastle känns avsaknaden av en spelidé och en jämnhet i sitt spel ganska tydlig, vilket är raka motsatsen till strukturerade Wolverhampton. Det är fördel Wolves men det lär inte bli en särskilt målrik match.

Speltips.se ger tipset:

Under 2.5 mål hos Bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/10 kl 14:30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.