Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Atletico Madrid har endast släppt in två mål på deras åtta ligamatcher.

  • Atletico har hållit nollan i deras två senaste matcher.

  • Deras senaste inbördes möte slutade 1-1.

  • Lokomotiv Moskva har löst spelet i två av deras tre gruppspelsmatcher.

  • Giganten Bayern Munchen lyckades endast besegra Lokomotiv med 1-2.

Starkt försvarsspel

Tränaren Diego Simeones största framgångsfaktor och något som han kännetecknas med är ett solidet försvarsspel. Som många vet prioriterar hans Atletico Madrid sitt försvarsspel framför allt annat och brukar därmed vara väldigt svåra att få hål på. Atletico Madrid har gått väldigt bra i ligaspelet den här säsongen och hittas i skrivande stund på en fin andraplats i tabellen.

Atletico har dessutom spelat två matcher mindre än serieledarna Real Sociedad som hittas tre poäng framför. Två segrar i de två nästkommande ligamatcherna skulle alltså betyda att Atletico går upp i serieledning. De har endast släppt in två mål i deras åtta ligamatcher, ett facit som är väldigt imponerande. Atletico Madrid lottades i Champions League gruppen A tillsammans med mästarna Bayern Munchen, RB Salzburg och Lokomotiv Moskva. Det är givetvis Bayern Munchen och Atletico som är storfavoriter till slutspelet, vilket även är placeringen i gruppen just nu. Med två hållna nollor i bagaget tror vi att Atletico spikar igen bra under onsdagen när Lokomotiv kommer på besök!

Tuff grupp för den ryska klubben

Lokomotiv Moskva slutade på en fin andraplats i ryska Premier League förra säsongen och belönades med ett inträde i Champions League. Men euforin lade sig nog ganska direkt efter grupplottningen var färdig. Den ryska klubbens lilla chans till avancemang blev desto mindre när Bayern Munchen och Atletico Madrid stod för motståndet.

Men gästerna har trots den tuffa gruppen lyckats ta två poäng på deras tre gruppspelsmatcher. Lokomotiv Moskva har visat sig vara en svår nöt att knäcka trots allt. Det krävdes ett sent 1-2 mål av mästarna Bayern Munchen för att kamma hem trepoäng mot den uträknade klubben. Underspelet har suttit i två av deras tre gruppspelsmatcher och mötet mot Atletico slutade dessutom 1-1. Vi tror på ytterligare ett möte där målantalet slutar under 3.5!

Speltips.se ger tipset:

Under 3.5 mål hos betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.